Stoiximan Super League

Κλέιτον: «Γκολ που βοήθησε την ομάδα»

Όχι στην ομορφιά του γκολ, αλλά στη σημασία που αυτό είχε, στάθηκε ο Σίλβα Κλέιτον κατά τη βράβευσή του για το Best Goal της 17ης αγωνιστικής. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε πως το σημαντικό ήταν πως η ομάδα βοηθήθηκε τη δεδομένη χρονική στιγμή από το τέρμα που εκείνος σημείωσε.

Όχι στην ομορφιά του γκολ, αλλά στη σημασία που αυτό είχε, στάθηκε ο Σίλβα Κλέιτον κατά τη βράβευσή του για το Best Goal της 17ης αγωνιστικής.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε πως το σημαντικό ήταν πως η ομάδα βοηθήθηκε τη δεδομένη χρονική στιγμή από το τέρμα που εκείνος σημείωσε.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:
«Το βραβείο του Best Goal της 17ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη (19/01) στον Σίλβα Κλέιτον του Παναθηναϊκού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA».

Μετά την βράβευσή του, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

«Πάνω από την ομορφιά του γκολ, είναι η σημασία που είχε. Και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα σημαντικό γκολ, που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα εκείνη τη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x