Stoiximan Super League

Όλα δείχνουν… αλλαγές

Δίχως απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Όλα δείχνουν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Περιστεριώτες. Θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να ξαναπάρουν ο Γιόσου Σαριέγκι και ο Σιμάο.

Δίχως απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Όλα δείχνουν πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Περιστεριώτες.

Θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να ξαναπάρουν ο Γιόσου Σαριέγκι και ο Σιμάο. Ο Βάσκος αμυντικός είναι πλέον πανέτοιμος και αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ματίας Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας, αφού όλα δείχνουν πως ο Κώστας Κατσουράνης θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι η επάνοδος του Μοζαμβικανού μέσου, που εξέτισε την τιμωρία του, αντί του Βίκτορ Βιτόλο.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές. Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο και Κλέιτον θα είναι πιθανότατα οι έντεκα των «πράσινων». Εκτός πλάνων είναι οι ανέτοιμοι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, ο τραυματίας Ρούντολφ (κάνει ατομικό πρόγραμμα), καθώς και οι Κοτσόλης και Σεϊταρίδης.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής ολοκληρώνεται αύριο κι αμέσως μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x