Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Δεν ήταν για να φάει τέσσερα ο Πανιώνιος»

Στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού απέδωσε το «πλασματικό», όπως το χαρακτήρισε, υπέρ του κόντρα στον Πανιώνιο ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Άκης Μάντζιος.

Στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού απέδωσε το «πλασματικό», όπως το χαρακτήρισε, υπέρ του 4-0 κόντρα στον Πανιώνιο ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Για μένα ο Πανιώνιος δεν ήταν για να φάει τέσσερα γκολ. Αυτή είναι προσωπική μου άποψη. Το σκορ για μένα είναι πλασματικό. Φάσεις πολλές δεν έγιναν. Το αποτέλεσμα μετράει όμως. Μπήκαν τέσσερα γκολ και έτσι έληξε το ματς.

Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα ματς που ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά μέχρι το 2-0 είχαμε πολύ καλή εικόνα. Δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση. Ωστόσο είχαμε και εμείς κάποιες φάσεις. Ήμασταν μέχρι το 2-0 στο παιχνίδι.

Έγιναν τρία λάθη από μέρους μας. Λάθη που έφεραν τα γκολ του Ολυμπιακού ενώ μπήκαν και γκολ από στημένα. Μετά το 2-0 δεν είχαμε ούτε τα ψυχικά αποθέματα ούτε την εμπειρία να βγάλουμε το ματς. Αυτό είναι δικό μου θέμα. Πρέπει να περάσω στους παίκτες του ότι οφείλουν να μην παρατάνε τα παιχνίδια.

Η ομάδα μας παράτησε τον αγώνα μετά το 2-0. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα για το οποίο θα πρέπει να προετοιμαστούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x