Stoiximan Super League

Λαζαρίδης: «Είμαστε μια γροθιά»!

Στην αλλαγή του κλίματος στον Άρη, στάθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης. Μιλώντας μετά τη νίκη () επί του Λεβαδειακού, ο αρχηγός των «κίτρινων» τόνισε ότι η σημερινή εμφάνιση ήταν αποτέλεσμα της συσπείρωσης της ομάδας που μπορεί στο τέλος να την οδηγήσει μέχρι τα πλέι οφ. Τι ανέφερε για τη διαιτησία του αγώνα...

Στην αλλαγή του κλίματος στον Άρη, στάθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης. Μιλώντας μετά τη νίκη (2-1) επί του Λεβαδειακού, ο αρχηγός των «κίτρινων» τόνισε ότι η σημερινή εμφάνιση ήταν αποτέλεσμα της συσπείρωσης της ομάδας που μπορεί στο τέλος να την οδηγήσει μέχρι τα πλέι οφ. Τι ανέφερε για τη διαιτησία του αγώνα...

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ίσως είναι και η πρώτη φορά που κάναμε τόσες πολλές. Είναι και η φιλοσοφία του προπονητή να παίζουμε πιο επιθετικά, αλλά και οι παίκτες δίνουμε το 100% και είμαστε μια γροθιά. Όταν παίζεις, έχοντας χάσει σωρεία ευκαιριών, νομίζεις ότι το παιχνίδι θα λήξει ισοπαλία, αλλά η ομάδα πάλεψε και το γύρισε. Συγχαρητήρια σε όλους.
Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ, έχουμε μειώσει τη διαφορά και αν πάρουμε το ματς στη Ξάνθη τότε μπαίνουμε σε τροχιά Ευρώπης».

Για την φάση στην οποία φαίνεται να ανατρέπεται από τον Μεντί, υποστήριξε ότι «είναι καθαρό πέναλτι. Παίρνω την μπάλα με το κεφάλι και ο αντίπαλος με βρίσκει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x