Stoiximan Super League

Πήρε μπρος και ποιος τον πιάνει!

Ο Άρης έπαιζε για 90 λεπτά τον «γάτο με το ποντίκι» με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως με ηγέτη και σκόρερ (50’, 89’) τον Νέρι Καστίγιο που πήρε για τα καλά μπρος επικράτησε τελικά με 2-1! Προηγήθηκαν με τον Σουμπίνιο οι Βοιωτοί, που αν δεν είχαν τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια τους θα έφευγαν με πολύ βαρύ σκορ από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης έπαιζε για 90 λεπτά τον «γάτο με το ποντίκι» με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως με ηγέτη και σκόρερ (50’, 89’) τον Νέρι Καστίγιο που πήρε για τα καλά μπρος επικράτησε τελικά με 2-1!

Προηγήθηκαν με τον Σουμπίνιο οι Βοιωτοί, που αν δεν είχαν τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια τους θα έφευγαν με πολύ βαρύ σκορ από τη Θεσσαλονίκη.

Το πιο παραγωγικό απόγευμα φέτος για τους «κίτρινους», που δεν πτοήθηκαν από την τροπή που πήρε ο αγώνας και την ατυχία στην τελική προσπάθεια, «πάτησαν» τον αντίπαλο, ξεσήκωσαν μετά από καιρό τον κόσμο με την χορταστική εμφάνισή τους και έφτασαν σε νέα νίκη με ανατροπή! Σημάδια μεγάλης ομάδας…



Λίγη από τη… Δόξα της επίσης νεοφώτιστης Δράμας, επιχείρησε να κλέψει ο Λεβαδειακός κόντρα στον Άρη. Σημείο αναφοράς η άμυνα «μέχρι θανάτου» γιατί άλλο από το αποτέλεσμα. Το εξαιρετικό γκολ του Σουμπίνιο (φοβερό σουτ στο δεξί παράθυρο) τού έδωσε το προβάδισμα και παράλληλα εξανέμισε τις όποιες τύψεις μπρος στη σκέψη «και τώρα όλοι πίσω να κρατήσουμε το μηδέν» με συνέπεια να αφήνει μόνους τους «κίτρινους» να παλεύουν για κάτι καλό. Όλη η δράση στο πρώτο ημίχρονο εκτυλισσόταν στο ένα τρίτο του γηπέδου (64%-36% η κατοχή της μπάλας), με τους γηπεδούχους, έστω και με προβλήματα στην ανάπτυξη, να έχουν τις ευκαιρίες τους (επτά το σύνολο έναντι μόλις μίας).

Όχι ότι στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του ματς. Κάθε άλλο. Με τον Καστίγιο να πετυχαίνει γρήγορα την ισοφάριση και τον Άρη να χάνει τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, η λογική υπαγόρευε πως αργά η γρήγορα θα έρθει και το δεύτερο γκολ. Φευ… Πότε ο Κυριακίδης και πότε η μπάλα δεν του έκαναν το χατίρι. Η είσοδος του Τριανταφυλλάκου (αντί του Καπετάνου), ήταν προς την σωστή κατεύθυνση με τον νεαρό άσο να μπαίνει γρήγορα στο κλίμα του αγώνα και να δίνει πολλές βοήθειες επιθετικά (με αποκορύφωμα το γυριστό σουτ που είχε στο οριζόντιο δοκάρι).

Οι ποδοσφαιριστές του Μανουέλ Μασάδο τα έβαζαν με την τύχη τους, αφού είτε ο Κυριακίδης με τις επεμβάσεις του, είτε οι ίδιοι με την αστοχία τους δεν μπορούσαν να φτάσουν στο νικητήριο γκολ, που θα ήταν και η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Η λύτρωση ήρθε τελικά στο φινάλε με τον Καστίγιο να εκμεταλλεύεται άλλη μια από τις 20 (!) τελικές του Άρη και να του δίνει ένα παλικαρίσιο τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr





Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο (90+1’ Κατίδης), Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος (46’ Τριανταφυλλάκος, 90+3’ Κανούλας), Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Ακόστα.

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Τσουκάνης.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο (71’ Πόποβιτς), Βασιλείου (85’ Βιάνα), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (61’ Ναπολεόνι), Κόρμπος, Τομάς, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Αλεξίου, Ζαουί, Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x