Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνουν για Καζίμ-Καζίμ

Τις συζητήσεις με τον Καζίμ Ρίτσαρντς (ή αλλιώς Καζίμ-Καζίμ) επιβεβαιώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στους Πειραιώτες, οι οποίοι από στιγμή σε στιγμή περιμένουν την άφιξη του Αλεξάντρ Χλεμπ στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 25χρονος παίκτης αποτελεί εναλλακτική λύση ή πρόκειται για ανεξάρτητη περίπτωση.

Τις συζητήσεις με τον Καζίμ Ρίτσαρντς επιβεβαιώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στους Πειραιώτες, οι οποίοι από στιγμή σε στιγμή περιμένουν την άφιξη του Αλεξάντρ Χλεμπ στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 25χρονος παίκτης αποτελεί εναλλακτική λύση ή πρόκειται για ανεξάρτητη περίπτωση. Οι «ερυθρόλευκοι» - σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ - προσπαθούν να πάρουν ως δανεικό τον Καζίμ, διατηρώντας οψιόν αγοράς 900.000 ευρώ για το καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Χλεμπ, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε με την βίζα του.

Ο Λευκορώσος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. Μέχρι πρότινος έπαιζε στη Βόλφσμπουργκ, στην οποία έπαιξε σε μόλις τέσσερα ματς και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ.

Τα τελευταία χρόνια ο 31χρονος παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την γερμανική ομάδα. «Θα ήθελα πολύ να τον κρατήσουμε, αλλά οι τραυματισμοί του αποτελούν εμπόδιο», δήλωσε ο Φέλιξ Μάγκατ στις 12 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν λήξει ο δανεισμός του και δεν ανανέωσαν την οψιόν που είχαν συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάζεται πλήρως ενημερωμένος για την κατάσταση του παίκτη, αφού έχει έρθει σε επαφή με το τεχνικό επιτελείο της καταλανικής ομάδας. Εν τω μεταξύ, η διαφαινόμενη απόκτηση του Χλεμπ αναγκάζει τον Βιθέντε Μόνχε (για να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ) να λύσει το συμβόλαιό του, αν και υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κάνουν προσπάθεια μαζί με τον Λευκορώσο μεσοεπιθετικό να φέρουν και τον Καζίμ Καζίμ της Γαλατασαράι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στις προπονήσεις για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Πειραιώτες καλούνται να περάσουν αλώβητοί από την έδρα του «Δικεφάλου», παραμένοντας στο κυνήγι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε το Σάββατο πως περιμένει η ομάδα να περάσει νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη και αυτό περιμένει να πράξουν οι παίκτες. Στη διάθεση του Βαλβέρδε αναμένεται να βρίσκονται όλοι οι παίκτες, αφού θα επιστρέψουν οι Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Χολέμπας και Φουστέρ. Μάλιστα, οι προαναφερθέντες αναμένεται να μπουν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι (μετά την προπόνηση της ομάδας) αναμένεται ο Ρόι Κάρολ να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα οι Πειραιώτες να έρθουν σε επαφή με τη Άστον Βίλα για την αγορά του Ζαν Μακούν, ο οποίος δηλώνει πως «η νοοτροπία νικητή που έχει αυτή η ομάδα, μου ταιριάζει απόλυτα». «Δεν γυρνάω στην Αγγλία», τονίζει.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x