Stoiximan Super League

Ήρθε για να μείνει

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την απόκτηση του Καζίμ Ρίτσαρντς (ή αλλιώς Καζίμ-Καζίμ) από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που απομένουν για να μετακινηθεί από τη Γαλατάσαραϊ στους «ερυθρόλευκους». «Παγώνει» του Χλεμπ.

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την απόκτηση του Καζίμ Ρίτσαρντς (ή αλλιώς Καζίμ-Καζίμ) από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που απομένουν για να μετακινηθεί από τη Γαλατάσαραϊ στους «ερυθρόλευκους».

Οι «ερυθρόλευκοι» - σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ - προσπαθούν να πάρουν ως δανεικό τον Καζίμ, διατηρώντας οψιόν αγοράς 900.000 ευρώ για το καλοκαίρι. Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή δεν «χαλάει», αλλά μένει να φανεί αν πέρα από αυτή την προσθήκη θα προχωρήσει και η περίπτωση του Αλεξάντερ Χλεμπ.

Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λευκορώσο μέσο, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε με την βίζα του. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση λόγω των τραυματισμών που είχε τα τελευταία χρόνια. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, φαίνεται πως η μεταγραφή δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα γίνει.

Για να αποκτηθεί, θα πρέπει να αποδείξει πως είναι 100% υγιής, ενώ η συμφωνία-αν ολοκληρωθεί-θα αφορά τους επόμενους πέντε μήνες με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια. Αν δεν ντυθεί ο Χλεμπ στα ερυθρόλευκα, δεν θα χρειαστεί να αποδεσμευτεί κάποιος ξένος (Μόνχε) από την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x