Stoiximan Super League

Πόλεμος στον «αέρα» για Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς δεν πήγε στην Έβερτον και ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλαβε να ρίξει φως στην υπόθεση φιλοξενώντας τον θείο και σύμβουλο του νεαρού αμυντικού, αλλά και τον μάνατζερ που εκπροσώπησε την αγγλική ομάδα. Για λανθασμένη διαδικασία χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο έκανε λόγο ο Στέλιος Μανωλάς, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΑΕΚ και στον Θεόφιλο Καρασαβίδη. «Ήθελε περισσότερα χρήματα» υποστήριξε ο Έλληνας μάνατζερ!

Ο Κώστας Μανωλάς δεν πήγε στην Έβερτον και ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλαβε να ρίξει φως στην υπόθεση φιλοξενώντας τον θείο και σύμβουλο του νεαρού αμυντικού, αλλά και τον μάνατζερ που εκπροσώπησε την αγγλική ομάδα.

Για λανθασμένη διαδικασία χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο έκανε λόγο ο Στέλιος Μανωλάς, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΑΕΚ και στον Θεόφιλο Καρασαβίδη.

«Ήθελε περισσότερα χρήματα» υποστήριξε ο Έλληνας μάνατζερ!

«Καμία εξουσιοδότηση, λάθος διαδικασία»

Ευθύνες στον Θεόφιλο Καρασαβίδη αλλά και στην ΑΕΚ επέρριψε ο Στέλιος Μανωλάς για την μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στην Έβερτον μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. O θείος και σύμβουλος του νεαρού αμυντικού ανέφερε ότι δεν είδε καμία εξουσιοδότηση ότι ο μάνατζερ εκπροσωπεί την αγγλική ομάδα, ή ότι η Ένωση έχει δώσει την συγκατάθεσή της. Απαισιόδοξος για την κίνηση «Θεμέλιο 21» ο παλαίμαχος άσος. «Δεν υπάρχει σωτηρία. Βλέπω την ομάδα να ψάχνει ΑΦΜ», πρόσθεσε. Διαβάστε περισσότερα εδώ…

«Ήθελε πιο πολλά λεφτά ο Μανωλάς»!

Στα όσα είπε ο Στέλιος Μανωλάς στον NovaΣΠΟΡ FM για το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Έβερτον αναφέρθηκε ο Θεοφιλος Καρασαββιδης στους «94,6».

«Ο ποδοσφαιριστής ζητούσε μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του προσφέρθηκε. Το ποσό που ζητούσε ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που τελικά του προσφέρθηκε», τόνισε ο μάνατζερ που εκπροσωπούσε την αγγλική ομάδα.

«Το θέμα δεν είναι πως θα γίνει μία πρόταση. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αν είναι έγκυρες τέτοιου είδους προτάσεις», πρόσθεσε. Διαβάστε εδώ περισσότερα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x