Stoiximan Super League

Ευχάριστα… αναβάλλονται στην ΑΕΚ

Αναβολή παίρνουν τα ευχάριστα νέα που ελπίζουν να ακούσουν στην ΑΕΚ από τη μετοχική ομάδα του 2004. Η αδυναμία του ορκωτού να βρεθεί στη νέα συνάντηση μετέθεσε για την Πέμπτη τις εξελίξεις -όχι, όμως και τις επαφές των Νικολαΐδη, Παππά, Κανελλόπουλου και Κούλη. Αντίθετα, καμια αναβολή δεν πήρε το βήμα της «Ένωσης» .

Αναβολή παίρνουν τα ευχάριστα νέα που ελπίζουν να ακούσουν στην ΑΕΚ από τις συζητήσεις της μετοχικής ομάδας του 2004.

Η αδυναμία του ορκωτού λογιστή να βρεθεί στην (προγραμματισμένη για σήμερα) νέα συνάντηση μετέθεσε για την Πέμπτη τις εξελίξεις -όχι, όμως και τις επαφές σε καλό κλίμα των Νικολαΐδη, Παππά, Κανελλόπουλου και Κούλη.

Η παρουσία του ορκωτού λογιστή κρίθηκε απαραίτητη στην πρώτη συνάντηση της Τρίτης. Όχι επειδή υπήρξε θέμα ασυνεννοησίας (ίσα ίσα, το κλίμα ήταν καλό) αλλά επειδή οι δυσκολίες στον καταμερισμό των χρεών και τον… λογαριασμό που πρέπει να γίνει στον καθένα δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν χωρίς αυτόν.

Η αδυναμία του, λοιπόν, να δώσει το «παρών» στη νέα συνάντηση της Τετάρτης έκανε αναπόφευκτη τη μετάθεσή του ραντεβού (και φυσικά της αγωνίας του κόσμου της ΑΕΚ) για την Πέμπτη. Αυτό δεν εμπόδισε, ωστόσο, τους Νικολαΐδη, Παππά, Κανελλόπουλο και Κούλη να συνεχίσουν τις επαφές μεταξύ τους, αλλά και τις προσπάθειες (ειδικά οι δυο πρώτοι) για να πειστούν οι Γκούμας και Χατζηιωάννου να παρευρεθούν επίσης στη συζήτηση.

Ακόμη κι αν κάτι τέτοιο, λοιπόν -ειδικά για τον Χατζηιωάννου- εξακολουθεί να μοιάζει δύσκολο, ενθαρρυντικό για την ΑΕΚ παραμένει η διάθεση όλων να δοθεί άμεσα λύση. Μια διάθεση που μένει να μεταφραστεί και σε… ποσά πλέον ώστε οι κύριες υποχρεώσεις της παρέας του 2004 (τα χρέη που προέκυψαν επί των ημερών τους και το ομολογιακό δάνειο από τη Morgan Stanley) να εκπληρωθούν -απαλλακτικά για τους ίδιους και λυτρωτικά για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x