Stoiximan Super League

Ψάχνουν λύση στο πρόβλημα

Η συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα συζητηθεί στη σημερινή - εβδομαδιαία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ. Η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεφύγει εντός και εκτός της έδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίες στοιχίζουν ακριβά στην «ασπρόμαυρη» Εταιρεία. Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει σήμερα τον Ζήση Βρύζα και τους συνεργάτες του, οι οποίοι καλούνται να βρουν λύσεις.

Η συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα συζητηθεί στη σημερινή - εβδομαδιαία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεφύγει εντός και εκτός της έδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίες στοιχίζουν ακριβά στην «ασπρόμαυρη» Εταιρεία.

Πριν από μερικούς μήνες η UEFA ανακοίνωσε ότι τιμωρεί μόνο με 50.000 ευρώ του ΠΑΟΚ για τα καπνογόνα που άναψαν στον αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν, στην τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν και άλλα περιστατικά που έχουν ταλαιπωρήσει τους Θεσσαλονικείς. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρίες και υπάρχουν ιδιαίτερα σημαντικές οικονομικές απώλειες.

Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει σήμερα τον Ζήση Βρύζα και τους συνεργάτες του, οι οποίοι καλούνται να βρουν λύσεις.

Όπως γράφει η SportDay, δύο είναι οι πιθανές λύσεις για τη διοίκηση του «Δικεφάλου»:

1) Συνάντηση ΠΑΕ-συνδέσμων για να δημιουργηθεί και πάλι η πολύ επιτυχημένη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων. Πρόκειται για την ομάδα των συνδεσμιτών που επί 2-2,5 χρόνια είχε τον απόλυτο έλεγχο της θύρας 4, πρόκειται για τους οργανωμένους που είχαν... πολλούς τρόπους για να ηρεμούν ακόμη και τους μεγαλύτερους ταραξίες.

2) Η δεύτερη αναπόφευκτη λύση, αφορά και πάλι την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα και έξω από τις κερκίδες και ειδικά στη θύρα 4.

Δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες η Τέρεκ Γκρόσνι να επιστρέψει και να καταθέσει νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη, όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay. Συγκεκριμένα, οι Τσετσένοι αναμένεται να δώσουν περίπου 3 εκατ. ευρώ για τον νεαρό επιθετικό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x