Stoiximan Super League

Να σώσουν ό,τι σώζεται…

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ εν όψει της κατάθεσης του απολογητικού υπομνήματος στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA την ερχόμενη Πέμπτη. Προτεραιότητα του Πέτρου Παππά το δάνειο από τη Morgan Stanley. Ποια η στάση Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ εν όψει της κατάθεσης του απολογητικού υπομνήματος στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Πέτρος Παππάς, που είναι ο πιο «ζεστός» εκ των μελών της ομάδας του 2004 για την αποφυγή βαριάς τιμωρίας του συλλόγου, έχει βάλει ως προτεραιότητα την τακτοποίηση του δανείου από τη Morgan Stanley.

Μάλιστα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Νάσο Θανόπουλο, ο οποίος ως στέλεχος του τραπεζικού οργανισμού έχει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση. Για την εξόφληση του δανείου (και μόνο γι’ αυτή) λέγεται πως έχουν συμφωνήσει να συμβάλουν οι Χατζηιωάννου και Γκούμας.

Ασφαλώς η τακτοποίηση του «βραχνά» του δανείου δεν αρκεί για την αδειοδότηση της ΑΕΚ, που χρειάζεται σε πρώτη φάση να αποδείξει στην UEFA πως είναι σε θέση να τακτοποιήσει τις οφειλές της, όχι με λόγια αλλά με ρευστό και συγκεκριμένα με 7 εκατ. ευρώ.

Ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς καλούνται, βάσει του πορίσματος του ορκωτού λογιστή για τα χρέη που τους αντιστοιχούν, να βάλουν τα 3 από τα 4 εκατ. ευρώ. Ο πρώτος έχει δείξει διάθεση να το κάνει, αλλά ο δεύτερος παραμένει εξαφανισμένος. Εφόσον τελικά καλυφθούν τα 4 εκατ. ευρώ, τα υπόλοιπα αναμένεται να προκύψουν από ιδιώτη που θα δανείσει χρήματα στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x