Stoiximan Super League

Έτοιμη για Ψωμιάδη, αλλά…

Ούτε οι… απεργίες δεν πάνε την ΑΕΚ! Σε μια περίοδο γενικότερης αγωνίας για το μέλλον της (κι ενώ η των μετόχων εξακολουθεί να το κρατά στον αέρα) η «Ένωση» βλέπει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει για την Τετάρτη οι δικηγόροι να απειλούν σοβαρά με νέα αναβολή την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Μάκη Ψωμιάδη.

Ούτε οι… απεργίες δεν πάνε την ΑΕΚ!

Σε μια περίοδο γενικότερης αγωνίας για το μέλλον της (κι ενώ η αναβλητικότητα των μετόχων εξακολουθεί να το κρατά στον αέρα) η «Ένωση» βλέπει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει για την Τετάρτη οι δικηγόροι να απειλούν σοβαρά με νέα αναβολή την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Μάκη Ψωμιάδη.

Μπορεί, λοιπόν, ο Χάρης Οικονομόπουλος να έχει εξασφαλίσει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο ώστε να παραστεί στην Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης (10:30) και το επιτελείο της «Ένωσης» να δηλώνει πανέτοιμο για να διεκδικήσει την τελεσίδικη δικαιωτική απόφαση, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι θα κληθούν ξανά να περιμένουν.

Κι αυτό διότι οι συνεχόμενες αναβολές αποτελούν κάτι παραπάνω από συχνό αίτημα της πλευράς Ψωμιάδη, ενώ ο λόγος της απεργίας των δικηγόρων (τον οποίο είχε επικαλεστεί και στην προηγούμενη εκδίκαση της 16ης Ιανουαρίου) είχε κριθεί και τότε ικανός από το δικαστήριο για να αναβληθεί η δίκη.

Όπως και να ‘χει, η πλευρά της ΑΕΚ θα δώσει το «παρών» στην Ευελπίδων έτοιμη για να κάνει κανονικά παράσταση στο δικαστήριο. Κι εφόσον κάτι τέτοιο δεν χρειαστεί (όπως μοιάζει πιθανότερο) θα ελπίζει ότι η νέα αναβολή θα είναι η τελευταία σε μια υπόθεση που έχει γίνει πλέον εκ των βασικών παραμέτρων για το μέλλον της (υπενθυμίζεται ότι το 1 εκ των 3 εκατ. που έχει εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης θα δανειστεί με εγγύηση τα χρήματα που αναμένονται σε περίπτωση δικαίωσης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x