Stoiximan Super League

Η επιστολή Βγενόπουλου στον Γόντικα

Τις θέσεις του στον Δημήτρη Γόντικα και μάλιστα γραπτές έκανε προ λίγων ημερών μέσω επιστολής που του απέστειλε, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Αυτές διαβάστηκαν στο Δ.Σ. και δόθηκαν κι επίσημα στον Τυπο. Ουσιαστικά, ο Mr MIG επανέλαβε τις αρχικές του θέσεις για το πως μπορεί να συμμετάσχει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Να πέσει η τιμή της μετοχής στο 0,33 και να αναλάβει ο Τζίγκερ τις νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ.

Τις θέσεις του στον Δημήτρη Γόντικα και μάλιστα γραπτές έκανε προ λίγων ημερών μέσω επιστολής που του απέστειλε, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο Mr MIG επανέλαβε τις αρχικές του θέσεις για το πως μπορεί να συμμετάσχει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αυτό τόνιζε τους δυο όρους τους οποίους από την αρχή είχε υπογραμμίσει, αλλά με την διευκρίνση πως είτε γίνει το ένα, είτε το άλλο, αυτός θα μπει στην Α.Μ.Κ. Αυτοί οι όροι ήταν η τιμη της μετοχής και να αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ.

Αν γίνει μόνο το πρώτο(η τιμή της μετοχής στο 0,33), ο επιχειρηματίας είπε πως θα βάλει λεφτά σύμφωνα με το ποσοστό του. Αν γίνει και το δεύτερο(ΓΗΠΕΛ), ο Mr MIG είπε πως θα ηγηθεί μιας προσπάθειας με επώνυμους επιχειρηματίες για να καλυφθεί όλο το ποσό της αύξησης(15εκ.)

Παράλληλα, υποστήριξε πως αν τελικά γίνει το "deal" με τους Άραβες δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να έχουν αυτοί τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά η επιστολή

«Αγαπητέ Δημήτρη οι θέσεις μου σου είναι ήδη γνωστές προφορικά αλλά στις επαναλαμβάνω και γραπτώς. Είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω σε ΑΜΚ 15 εκ. ευρώ που θα αποφασισθεί με τιμή εκδόσεως των νέων μετοχών 0,33 ευρώ ανά μετοχή αναλογικά με το ποσοστό μου ή δεύτερον σε περίπτωση που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναλάβει πλήρως τις νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ είμαι διατεθειμένος να συμμετάσχω με μεγαλύτερο ποσόν και να ηγηθώ της προσπάθειας κάλυψης του συνόλου των 15 εκ. ευρώ με τη συμμετοχή επωνύμων και μη Παναθηναϊκών.

Στα πλαίσια αυτά και εφόσον οι όροι μου γίνουν αποδεκτοί είμαι έτοιμος να προκαταβάλλω άμεσα στην ΠΑΕ το ποσό που θα απαιτηθεί προκειμένου να μην χαθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος και για να μην θεωρηθεί εμπόδιο αυτή η πρόταση μου στους ανώνυμους "επενδυτές" που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό δέχομαι εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία τους με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει προτεραιότητα και απλά να μου επιστρέψουν την προκαταβολή αυτή ατόκως.

Με την ευκαιρία εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, τον προπονητή και όλο το Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλλεται. εύχομαι καλή συνέχεια»

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x