Stoiximan Super League

Έτοιμα τα 3 εκατ. του Ντέμη

Τις επαφές για το δάνειο ύψους 3 εκατ. ευρώ από δύο Έλληνες επιχειρηματίες ολοκληρώνει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες ήταν σε επικοινωνία με τον επιχειρηματία που θα βάλει 1 εκατ. ευρώ με εγγύηση τα χρήματα από την αντιδικία με την οικογένεια Ψωμιάδη, όσο και με εκείνον ο οποίος θα δώσει 2 εκατ. ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση.

Τις επαφές για το δάνειο ύψους 3 εκατ. ευρώ από δύο Έλληνες επιχειρηματίες ολοκληρώνει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες ήταν σε επικοινωνία με τον επιχειρηματία που θα βάλει 1 εκατ. ευρώ με εγγύηση τα χρήματα από την αντιδικία με την οικογένεια Ψωμιάδη, όσο και με εκείνον ο οποίος θα δώσει 2 εκατ. ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση.

Ο παλαίμαχος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους δύο άνδρες και το συγκεκριμένο ποσό είναι διαθέσιμο για τον «δικέφαλο», ο οποίος μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό μέσο απέναντι στην UEFA.

Πλέον ο Νικολαΐδης περιμένει την αντίδραση των κ.κ. Παππά και Νοτιά, προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες ν' αποφύγει η ομάδα την τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία.

Οι μέτοχοι χρειάζεται να καλύψουν το απαιτούμενο μέρος των χρεών που δημιουργήθηκαν από το 2004 κι έπειτα προκειμένου να δώσουν στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να μην έχει προβλήματα μέχρι τον Ιούνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν τα βρουν οι μέτοχοι, τότε δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες που έχει κάνει ο Νικολαΐδης. Πάντως -και ανεξάρτητα απ' όλα αυτά- πρόθεση των μετόχων της ΑΕΚ είναι να τελειώσει και το θέμα με το ομολογιακό δάνειο από την Morgan Stanley.

Οι Παππάς, Κανελλόπουλος, Νικολαΐδης, Κούλης, όπως και οι Γκούμας Χατζηιωάννου, έχουν συμφωνήσει πως πρέπει να φύγει αυτό το βάρος από την πλάτη της ΑΕΚ, κάτι που υπολογίζεται ότι μπορεί να γίνει με 1,5-2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x