Stoiximan Super League

Το παλεύει ο… Ψωμιάδης

Δεν το βάζει κάτω η πλευρά Ψωμιάδη! Παρά την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι δικηγόροι του αντίδικου της Ένωσης βρήκαν τρόπο να βάλουν φρένο στις εξελίξεις. Κατέθεσαν αίτημα ανάκλησης της άδειας που έχει δοθεί από το δικηγορικό σύλλογο με αποτέλεσμα η εκδίκαση να μην έχει αρχίσει και να περιμένουν όλοι το αποτέλεσμα του αιτήματος…

Δεν το βάζει κάτω η πλευρά Ψωμιάδη!

Παρά την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι δικηγόροι του αντίδικου της Ένωσης βρήκαν τρόπο να βάλουν φρένο στις εξελίξεις.

Κατέθεσαν αίτημα ανάκλησης της άδειας που έχει δοθεί από το δικηγορικό σύλλογο με αποτέλεσμα η εκδίκαση να μην έχει αρχίσει και να περιμένουν όλοι το αποτέλεσμα του αιτήματος…

Οι δικηγόροι της πλευράς του Μάκη Ψωμιάδη στηρίζονται στο γεγονός ότι οι δικηγόροι -αντιδρώντας στα μέτρα που έχει επιβάλει αλλά και σκοπεύει να επιβάλει η κυβέρνηση για το νέο μνημόνιο- έχουν δηλώσει αποχή, η οποία συνεχίζεται και σήμερα.

Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος το πρωί ενημέρωσε τους δικαστές ότι έχει λάβει σχετική άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο για να παραστούν στη δίκη και αυτή να διεξαχθεί κανονικότατα.

Οι αρχικές αντιδράσεις των νομικών της πλευράς… Ψωμιάδης έπεσαν στο κενό. Η δικαστής αποφάσισε να αρχίσουν οι διαδικασίες. Ακόμη κι έτσι, όμως, οι νομικοί εκπρόσωποι του Μάκη Ψωμιάδη βρήκαν και πάλι τον τρόπο. Απευθύνθηκαν στον δικηγορικό σύλλογο καταθέτοντας αίτημα το οποίο θα… ακυρώνει τη σχετική άδεια που έχει δοθεί στους δικηγόρους της ΑΕΚ.

Το δικαστήριο ήταν υποχρεωμένο να περιμένει την νέα απόφαση του συλλόγου για την τύχη που έχει το αίτημα ανάκλησης.

Η δίκη δεν άρχισε στις 11.30, ωστόσο οι Δημητρέλος και Οικονομόπουλος, που βρίσκονται στην Ευελπίδων για λογαριασμό της ΑΕΚ, είναι αισιόδοξοι πως αυτό θα γίνει τελικά, όση ώρα κι αν καθυστερήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x