Stoiximan Super League

Ο φόβος φυλάει τα… έρμα

Η ΑΕΚ ήθελε, οι υπόλοιποι όχι… Ο λόγος, για τα εισιτήρια του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ της «Ένωσης» και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Τα οικονομικά προβλήματα του «δικέφαλου» έκαναν τους διοικούντες του να πάρουν την απόφαση να δώσουν εισιτήρια στο «τριφύλλι» εάν αυτό θέλει, αλλά ο φόβος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για επεισόδια αλλά και η άρνηση της αστυνομίας που κι αυτή τρόμαζε με την δημόσια τάξη, σημαίνει πως στο «Σπύρος Λούης» θα έχει μόνο κιτρινόμαυρους οπαδούς.

Η ΑΕΚ ήθελε, οι υπόλοιποι όχι… Ο λόγος, για τα εισιτήρια του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ της «Ένωσης» και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Τα οικονομικά προβλήματα του «δικέφαλου» έκαναν τους διοικούντες του να πάρουν την απόφαση να δώσουν εισιτήρια στο «τριφύλλι» εάν αυτό θέλει, αλλά ο φόβος των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για επεισόδια αλλά και η άρνηση της αστυνομίας που κι αυτή τρόμαζε με την δημόσια τάξη, σημαίνει πως στο «Σπύρος Λούης» θα έχει μόνο κιτρινόμαυρους οπαδούς.

Αφού στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και με την οικονομική κατάσταση της ομάδας, είναι επίφοβο να ρισκάρουν και να πάρουν εισιτήρια. Διότι, εάν προκληθούν επεισόδια, η έδρα θα… κλείσει και πάλι, κάτι που θα επηρεάσει και τα έσοδα, αλλά και την ψυχολογία της ομάδας που θα αγωνίζεται χωρίς την στήριξη του κόσμου της στο δυσκολότερο κομμάτι της σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό το πήραν απόφαση οριστικά πως δεν πρόκειται να πάρουν εισιτήρια, όταν η αστυνομία αρνήθηκε. Από την στιγμή που τα όργανα της τάξης φοβούνται για την τήρησή της, λογικό και η διοίκηση της ομάδας να μην επιμείνει σε κάτι τέτοιο. Επίσης, ενδεχομένως να ήταν και άσκοπο αφού ούτως ή άλλως η στάση της αστυνομίας δύσκολα θα άλλαζε και θα ενέκρινε την μετακίνηση οπαδών στο ντέρμπι.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x