Stoiximan Super League

Ταλαιπωρεί ακόμη η ίωση

Ο Σωτήρης Νίνης ταλαιπωρείται από ίωση και δύσκολα θα βρει θέση στην αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζέκα έκανε ατομικό πρόγραμμα αφού είχε εξασθενίσει από την γρίπη και την Παρασκευή θα μπει σε κανονικό ρυθμό και λογικά θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ ο Λέτο, όπως είχε προαναγγείλει μέσω του twitter συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα μαζί με τον μόνιμο απόντα, Ρούντολφ.

Ο Σωτήρης Νίνης ταλαιπωρείται από ίωση και δύσκολα θα βρει θέση στην αποστολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζέκα έκανε ατομικό πρόγραμμα αφού είχε εξασθενήσει από την γρίπη και την Παρασκευή θα μπει σε κανονικό ρυθμό και λογικά θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ ο Λέτο, όπως είχε προαναγγείλει μέσω του twitter συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα μαζί με τον μόνιμο απόντα, Ρούντολφ.

Πάντως ούτως ή άλλως, η προπόνηση της Πέμπτης δεν θα ήταν βαριά για πολλούς ποδοσφαιριστές, αφού επέστρεψαν σε αυτήν και οι εφτά διεθνείς (Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Χριστοδουλόπουλος με την Ανδρών, Καπίνο και Μαυρίας με την Ελπίδων). Για αυτό τον λόγο εξάλλου η προπόνηση πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x