Stoiximan Super League

Τετ α τετ με Φερέιρα και αρχηγούς

Παρουσία Γόντικα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στην Παιανία. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» το συνηθίζει να… ανηφορίζει για να δει την προετοιμασία της ομάδας του πριν από κάθε ματς αλλά σε αυτήν, είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και με τους Γιόσου Σαριέγκι και Κώστα Κατσουράνη.

Παρουσία Γόντικα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στην Παιανία.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» το συνηθίζει να… ανηφορίζει για να δει την προετοιμασία της ομάδας του πριν από κάθε ματς αλλά σε αυτήν, είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και με τους Γιόσου Σαριέγκι και Κώστα Κατσουράνη.

Ακόμη δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πάντως, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Βάσκου και ενδεχομένως να έγινε κάποια συζήτηση για αυτό. Αν και πιο λογικό είναι να τα είπε με τους δύο έμπειρους παίκτες αλλά και αρχηγούς του Παναθηναϊκού ώστε να τους πει ότι πρέπει να «εμπνεύσουν» τους υπόλοιπους για τα ντέρμπι που έρχονται. Εξάλλου, η γνώμη του Κατσουράνη αλλά και του Σαριέγκι είναι πάντοτε βαρυσήμαντη για όλους τους «πράσινους».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x