Stoiximan Super League

Η Πόρτο μπορεί να… περιμένει

Με τον διακανονισμό που ευελπιστούσε να πετύχει στις συζητήσεις με την Πόρτο όσον αφορά στο ποσοστό που της αντιστοιχεί για την πώληση του Βιεϊρίνια, επιστρέφει από την Πορτογαλία ο Ζήσης Βρύζας. Ποια η συμφωνία με τους Πορτογάλους.

Με τον διακανονισμό που ευελπιστούσε να πετύχει στις συζητήσεις με την Πόρτο όσον αφορά στο ποσοστό που της αντιστοιχεί για την πώληση του Βιεϊρίνια, επιστρέφει από την Πορτογαλία ο Ζήσης Βρύζας.

Στην απογευματινή συζήτηση με τους διοικούντες τον πορτογαλικό σύλλογο, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέλυσε τη δεινή οικονομική θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, επιχείρημα που έγινε κατανοητό από τους «δράκους» και μέτρησε στην τελική συμφωνία, πιστοποιώντας την άριστη συνεργασία των δύο συλλόγων.

Βάσει αυτής της συμφωνίας ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται άμεσα να τους καταβάλλει το ποσό των 200.000 ευρώ κι από εκεί και πέρα σε… δόσεις (100.000 το μήνα) το υπόλοιπο ποσό, δηλαδή μέχρι να φτάσει στο 1.170.000 ευρώ.

Εξέλιξη που ανακούφισε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, που πόνταραν πολλά στην συγκεκριμένη εξέλιξη προκειμένου να μείνουν πιστοί στο πλάνο νοικοκυρέματος των οικονομικών του συλλόγου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x