Stoiximan Super League

Ρισκάρει ο Μπόλονι

Έτοιμος να ρισκάρει στη θέση του τερματοφύλακα εμφανίζεται ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει του αυριανού (19:30, Novasports 1) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει τον Γλύκο στην «ασπρόμαυρη» εστία, παρότι δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Ο 59χρονος προπονητής έχει το δίλημμα για τη χρησιμοποίηση του 25χρονου γκολκίπερ ή του Κώστα Χαλκιά, όμως ο πρώτος δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στο «τριφύλλι».

Έτοιμος να ρισκάρει στη θέση του τερματοφύλακα εμφανίζεται ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει του αυριανού (19:30, Novasports 1) αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει τον Γλύκο στην «ασπρόμαυρη» εστία, παρότι δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Ο 59χρονος προπονητής έχει το δίλημμα για τη χρησιμοποίηση του 25χρονου γκολκίπερ ή του Κώστα Χαλκιά, όμως ο πρώτος δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στο «τριφύλλι».

Όσον αφορά την άμυνα, δεξί μπακ θα είναι ο Αποστολόπουλος (αφού Σνάουτσνερ συνεχίζει να πονάει στους κοιλιακούς), στο κέντρο οι Μαλεζάς – Τσιρίλο και αριστερά ο Σταφυλίδης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Λαζάρ και Φωτάκης (εξέτισε την ποινή τιμωρίας του).

Εκτός αρχικού σχήματος ενδέχεται να μείνει και ο Αθανασιάδης και τη θέση του θα πάρει ο Γιάννου, έχοντας στα πλάγια της επίθεσης τους Σαλπιγγίδη (ή Νιμανί) και Γεωργιάδη. Όλα, όμως, θα φανούν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε την Πέμπτη να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα Αν δεν βιαστεί ο Μπόλονι, τότε ο Σέρβος μέσος θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο λόγος είναι οι τραυματισμοί που έχει υποστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x