Stoiximan Super League

Οι παίκτες «μίλησαν». Σειρά των μετόχων

Η ομάδα της ΑΕΚ και ο κόσμος της φώναξαν βροντερό «παρών» με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Πλέον το ίδιο καλούνται να κάνουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ, εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της Τετάρτης. Ίσως και σήμερα η απάντηση Νοτιά για το πόσα χρήματα θα βάλει. Τι απάντησε ο Μελισσανίδης σε φίλους της «Ένωσης». Πολλά προβλήματα εν όψει Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα της ΑΕΚ και ο κόσμος της φώναξαν βροντερό «παρών» με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Πλέον το ίδιο καλούνται να κάνουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ, εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της Τετάρτης.

Η «Ένωση» παρουσιάζοντας εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο κι αυτή τη φορά μετουσιώνοντας σε γκολ κάποιες από τις ευκαιρίες της (σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί απέναντι σε ΟΦΗ και Άρη) πήρε μία νίκη που της προσφέρει ηρεμία για την παρουσία της στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο ίσως μεγαλύτερο κέρδος και από το βαθμολογικό, είναι το γεγονός ότι η ομάδα και ο κόσμος της («κόπηκαν» 14.270 εισιτήρια παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ενώ τα έσοδα ήταν 151.885 ευρώ) έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην ΑΕΚ. Και περιμένουν πλέον να το κάνουν και οι μέτοχοι…

Σήμερα συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ με σκοπό να προετοιμάσει τη γενική συνέλευση της Τετάρτης. Η διοίκηση περιμένει μέσα στην ημέρα την ενημέρωση από τον Νίκο Νοτιά για το αν και πόσα χρήματα θα βάλει. Από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου εξαρτώνται σχεδόν τα πάντα, αφού είναι κοινό μυστικό πως και οι υπόλοιποι συνεργάτες του στην ομάδα του 2004 περιμένουν τη δική του κίνηση για να προσφέρουν κι αυτοί τον οβολό τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα μέσα στο μήνα και να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Άγνωστες παραμένουν οι βουλές του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος χθες παραβρέθηκε σε εκδήλωση για το βιβλίο του Απόστολου Κόντου και στις αγωνιώδεις ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ για το αν θα επιστρέψει στο προσκήνιο απαντούσε: «Κάντε υπομονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x