Stoiximan Super League

Νοτιάς… αγνοείται!

Δεν είναι amber alert! Είναι η κωμικοτραγική πραγματικότητα στην ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς δεν έδωσε ούτε σήμερα σημεία ζωής, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. να συνεχιστεί την Τρίτη -όταν και ελπίζεται ότι θα 'χει εντοπιστεί και θα 'χει διαφωτίσει για το αν σκοπεύει να αναλάβει τις ευθύνες του. Μέχρι το… «be continued» πάντως, η διοίκηση αποφάσισε έκδοση μίνι-διαρκείας για τα ματς που απομένουν και νέα προσέγγιση στον Μανωλά για ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεν είναι amber alert!

Είναι η κωμικοτραγική πραγματικότητα στην ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς δεν έδωσε ούτε σήμερα σημεία ζωής, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. να συνεχιστεί την Τρίτη -όταν και ελπίζεται ότι θα 'χει εντοπιστεί και θα 'χει διαφωτίσει για το αν σκοπεύει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Μέχρι το… «be continued» πάντως, η διοίκηση αποφάσισε έκδοση μίνι-διαρκείας για τα ματς που απομένουν στο ΟΑΚΑ και νέα προσέγγιση στον Κώστα Μανωλά για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η εξαφάνιση του Νίκου Νοτιά -δυστυχώς για την ΑΕΚ και προκλητικά για τον κόσμο της- συνέχισε να ισχύει και τη Δευτέρα. Αφού, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος δεν απάντησε σε καμία από τις κλήσεις του Ανδρέα Δημητρέλου, έκανε το ίδιο και σε όποιες απόπειρες επικοινωνίας έγιναν μαζί του μέχρι και το Δ.Σ. που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Κάπως έτσι -και με δεδομένο ότι βασικό θέμα συζήτησης θα ήταν η ενεργοποίηση των μετόχων ώστε να μπουν χρήματα και να τηρηθούν οι δεσμεύσεις στην UEFA- αποφασίστηκε το συμβούλιο να συνεχιστεί την Τρίτη. Με την ελπίδα ότι μέχρι τότε ο Νίκος Νοτιάς θα δεήσει καταρχάς να δώσει σημεία ζωής κι έπειτα να δώσει πρώτος (όπως υποχρεούται ως μεγαλομέτοχος) ανάσα ζωής στην ομάδα.

Μιλώντας για «ανάσες» πάντως, η διοίκηση σκέφτηκε έναν τρόπο για να πάρει κάποιες από τον κόσμο. Αναθαρρημένοι, λοιπόν, στην ΠΑΕ κι απ' την εκπληκτική παρουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (για την οποία τον ευχαρίστησαν και δημόσια) αποφάσισαν την έκδοση μίνι-διαρκείας για τα παιχνίδια που απομένουν φέτος στο ΟΑΚΑ. Ήτοι για τα δυο της κανονικής διάρκειας και τα τρία που -εκτός απροόπτου- θα δώσει στα πλέι-οφ. Τοποθετώντας τα, δε, στην (ελκυστική και για τους φιλάθλους) τιμή των 50 ευρώ ευελπιστούν πως θα υπάρξει κινητοποίηση τέτοια που θα φέρει και κόσμο στην εξέδρα και ρευστό στα άδεια ταμεία.

Τέλος, στο Δ.Σ. της Δευτέρας συζητήθηκε και το θέμα του Κώστα Μανωλά. Αποφασίστηκε, λοιπόν, να τηρηθεί η δέσμευση του Ανδρέα Δημητρέλου μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Ντνιέπρ και να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι. Υπόθεση δύσκολη ασφαλώς με την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά όχι και ακατόρθωτη σύμφωνα με την ΠΑΕ -που ποντάρει πολλά στην επιθυμία του παίκτη να μείνει υπό προϋποθέσεις και στην καλή διαπροσωπική σχέση που διατηρεί ο Στέλιος Μανωλάς με τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x