Stoiximan Super League

Λαζαρίδης: «Παραμένουμε ζωντανοί»

Ο Άρης με γκολ του Νίκου Λαζαρίδη πήρε τη νίκη () κόντρα στον ΟΦΗ και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πεντάδας. Ο έμπειρος άσος των «κίτρινων» επισήμανε ότι θα προσπαθήσουν για το απόλυτο μέχρι το φινάλε, ωστόσο υπενθύμισε ότι ακόμη κι αν τα καταφέρουν δεν εξαρτάται από τους ίδιους το αν θα μπουν στα πλέι οφ.

Ο Άρης με γκολ του Νίκου Λαζαρίδη πήρε τη νίκη (1-0) κόντρα στον ΟΦΗ και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πεντάδας.

Ο έμπειρος άσος των «κίτρινων» επισήμανε ότι θα προσπαθήσουν για το απόλυτο μέχρι το φινάλε, ωστόσο υπενθύμισε ότι ακόμη κι αν τα καταφέρουν δεν εξαρτάται από τους ίδιους το αν θα μπουν στα πλέι οφ.

Οι δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη:

«Ήταν υπερπολύτιμοι οι βαθμοί στην προσπάθεια που κάνουμε για τα πλέι οφ. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί παίζαμε με μια ομάδα που το μόνο που έκανε ήταν να αμύνεται με έντεκα παίκτες πίσω από το κέντρο. Η μόνη μας ελπίδα να σκοράρουμε ήταν από στημένη φάση, το καταφέραμε και συνεχίζουμε», σχολίασε ο αρχηγός των «κίτρινων», ενώ για το δικό του τρίτο γκολ ανέφερε:

«Δεν υπάρχει μυστικό. Απλά ότι την κατάλληλη στιγμή είσαι στο σωστό σημείο. Σημασία έχει ότι παραμένουμε ζωντανοί αν και δεν εξαρτάται από εμάς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα επόμενα πέντε παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x