Stoiximan Super League

«Δεν τελειώσαμε ακόμη…»

Ικανοποίηση-παρά το μούδιασμα που προκάλεσαν τα επεισόδια-υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος. Πώς το «μούδιασμα» ακολούθησε το ξέσπασμα χαράς μετά την αποθεωτική υποδοχή στου Ρέντη. «Δεν τελειώσαμε ακόμη. Πάμε για το νταμπλ», το σύνθημα της επόμενης μέρας εν όψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη. Πρόωρη φιέστα ετοιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στον Ολυμπιακό δεν πανηγύρισαν όσο θα άρμοζε στην περίσταση τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Αφενός για όσα έγιναν στο γήπεδο και τα οποία «πάγωσαν» ακόμη και την πλευρά των μεγάλων νικητών κι αφετέρου επειδή η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, μιας και πέρα από τις πέντε αγωνιστικές που απομένουν στη Σούπερ Λίγκα, υπάρχει μπροστά τους η πρόκληση του νταμπλ.

«Ζεστάθηκαν» στου Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού χάρηκαν τη νίκη στο ΟΑΚΑ και υπήρχε καλή διάθεση στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν, ωστόσο, εμφανές πως κάποιοι ήταν κάπως «παγωμένοι» με όσα έγιναν στο γήπεδο. Και για τους ίδιους ήταν πρωτόγνωρο να μην ολοκληρώνεται ένα ματς λόγω επεισοδίων κι ασφαλώς θα προτιμούσαν να είχε τελειώσει το παιχνίδι και να πανηγυρίσουν δίχως άλλες σκέψεις κι έννοιες τη μεγάλη τους νίκη.

Το «μούδιασμα» στο ΟΑΚΑ διαδέχτηκε η αποθέωση της αποστολής στου Ρέντη, όπου έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού μετά τα μεσάνυχτα. Περισσότεροι από 3.000 φίλοι της ομάδας περίμεναν την ομάδα, αποθέωσαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τους παίκτες, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος περίμενε επίσης και μίλησε στους «ερυθρόλευκους». Ιδιαίτερα οι ξένοι της ομάδας, πολλοί εκ των οποίων δεν είχαν ανάλογες εμπειρίες στο παρελθόν, φάνηκε να το διασκεδάζουν και οι περισσότεροι τραβούσαν πλάνα με τις κάμερες των κινητών τους.

Και τώρα νταμπλ

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επιδείξει τάσεις αυτοχειρίας για να χάσει το πρωτάθλημα στις εναπομείνασες αγωνιστικές έχοντας διαφορά επτά βαθμών (δέκα αν-όπως προβλέπεται-αφαιρεθούν τρεις από τον Παναθηναϊκό) από τη δεύτερη θέση. Μοιραία η προσοχή στρέφεται στο Κύπελλο, καθώς πλέον στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι το νταμπλ.

Την Τετάρτη οι Πειραιώτες υποδέχονται τον ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει χαρακτήρα πρόωρης φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά για το οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζητεί ιδιαίτερη προσοχή. Άλλωστε ο ΟΦΗ είχε αποσπάσει 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα και ο Βάσκος τεχνικός θέλει όχι απλώς να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά και να φτάσει η ομάδα του σε ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Και πάλι αναμένονται αλλαγές, προκειμένου να φρεσκαριστεί η ομάδα από τα συνεχή δύσκολα ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x