Stoiximan Super League

«8,6 εκατ. για το γήπεδο της ΑΕΚ»!

Τζούρες… αισιοδοξίας (που τόσο έχει ανάγκη εσχάτως η ΑΕΚ) έδωσε ο Γιάννης Βούρος. Μιλώντας μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (), ο πρόεδρος του «Θεμέλιο 21» εξέφρασε την πίστη για ευχάριστα νέα -τόσο στο θέμα της αδειοδότησης, όσο και σε αυτό του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για το τελευταίο, μάλιστα, ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν διαθέσιμα 8,6 εκατ. ευρώ για την υλοποίησή του.

Τζούρες… αισιοδοξίας (που τόσο έχει ανάγκη εσχάτως η ΑΕΚ) έδωσε ο Γιάννης Βούρος.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (1-0), ο πρόεδρος του «Θεμέλιο 21» εξέφρασε την πίστη για ευχάριστα νέα -τόσο στο θέμα της αδειοδότησης, όσο και σε αυτό του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για το τελευταίο, μάλιστα, ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν διαθέσιμα 8,6 εκατ. ευρώ για την υλοποίησή του.

Μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι, ο Βούρος τόνισε πως «εδώ που έχουμε φτάσει, η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί» και ότι «τα οικονομικά προβλήματα προφανώς και παίζουν μεγάλο ρόλο, αφού η αβεβαιότητα αποτυπώνεται στο γήπεδο».

Αναφερόμενος, δε, στο θέμα της αδειοδότησης, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κουμπαράς γεμίζει. Θεωρώ ότι τα χρήματα για την αδειοδότηση θα μαζευτούν, η διοίκηση θα χαράξει ένα πλάνο και μετά ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Το πιο ευχάριστο, ωστόσο, για τους φίλους της ΑΕΚ, ο Γιάννης Βούρος το ανέφερε στην κουβέντα για το γήπεδο, λέγοντας: «Μετά την επίσημη ανακοίνωση του νομάρχη κ. Σγουρού, ότι 8,6 εκατ. ευρώ περιμένουν το γήπεδο της ΑΕΚ και τις δικές μας προσωπικές επαφές με τον κ. Χρυσοχοΐδη, πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Aυτό που μένει είναι να συμφωνήσουν η Ερασιτεχνική και οι υπόλοιποι φορείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x