Stoiximan Super League

Τελικά, πήγε ο Κωνσταντίνου

Μέτοχο ήθελαν, αλλά σήμερα είδαν… παλαίμαχο. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Παιανία και συνομίλησε με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου για όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν μετά από την πρωτοβουλία του συνδέσμου παλαιμάχων να βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας για να ενημερώσει για τις εξελίξεις που υπάρχουν στα διοικητικά του Παναθηναϊκού μετά από την πρωτοβουλία που έχουν λάβει οι παλαίμαχοι.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων, δεν μίλησε στους παίκτες, αλλά είχε συνάντηση με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τον επιμελητή της ομάδας. Του μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες μετά από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των παλαιμάχων με τον νομικό σύμβουλο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Επίσης, τον ενημέρωσε για τις συναντήσεις που θα έχουν οι παλαίμαχοι τις επόμενες ημέρες με τους άλλους μετόχους της ΠΑΕ, αρχής γενομένης την Δευτέρα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Η κίνηση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί από κάποιους σαν μια πρόθεση των παλαιμάχων να σταθούν στο πλάι των παικτών της ομάδας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν ακόμη μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Θυμίζουμε ότι παίκτες δεν υπέγραψαν τους διακανονισμούς για τα χρήματα που τους οφείλονται θέλοντας να πιέσουν τους μετόχους να δώσουν το «παρών» σε μια προπόνηση και να τους μιλήσει.

Η σημερινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη. Εκτός έμειναν οι: Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σαριέγκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x