Stoiximan Super League

Κίνητρα υπάρχουν, διάθεση;

Στην άκρη καλούνται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να αφήσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στον Άρη (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Στο άδειο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα κρατήσουν τη διαφορά των δύο βαθμών – όσον αφορά τα πλέι οφ – από τον Ατρόμητο και να έχουν το πάνω χέρι για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Στην άκρη καλούνται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να αφήσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στον Άρη (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Στο άδειο ΟΑΚΑ οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα κρατήσουν τη διαφορά των δύο βαθμών – όσον αφορά την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ – από τον Ατρόμητο και να έχουν το πάνω χέρι για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Επίσης, οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αφού στη Θεσσαλονίκη υπήρξε η πρώτη βαθμολογική απώλεια της φετινής σεζόν.

Ο Φερέιρα θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Ζέκα, Βιτόλο και Νίνης. Ως αριστερό εξτρέμ θα παίξει ο Κουίνσι, δεξί ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κλέιτον.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ρούντολφ, Μαρίνος, Τοτσέ, Σιμάο, Καραγκούνης και Σεϊταρίδης. Εκτός έμειναν οι Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σαριέγκι.

Παράδοση εντός έδρας με Άρη

Τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια μετράει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη. Η τελευταία φορά που είχαν ηττηθεί οι «πράσινοι» από τους Θεσσαλονικείς ήταν στις 22 Απριλίου του 2007 με γκολ του Νασιμέντο στο 89’ εκείνης της αναμέτρησης. Συνολικά το «τριφύλλι» έχει 38 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες κόντρα στον Άρη.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

08/01/2011 Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (19' Νίνης)
20/09/2009 Παναθηναϊκός-Άρης 2-1 (42΄ αυτ Αμπρέου, 83΄ Κατσουράνης - 36΄ Ρονάλντο)
18/01/2009 Παναθηναϊκός-Άρης 4-0 (46' πεν, 56' Καραγκούνης, 60' Ρουκάβινα, 71' Κλέιτον)
13/04/2008 Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (74' Καραγκούνης)
22/04/2007 Παναθηναϊκός-Άρης 0-1 (89' Νασιμέντο)

Σήμερα το απόγευμα στις 16:30 στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου ο Ενιαίος Φορέας συνδέσμων Θύρας 13 έχει οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x