Stoiximan Super League

«Ναι μεν, αλλά…» από Πατέρα

Θετικός αλλά υπό προϋποθέσεις είναι ο Νικόλας Πατέρας, όσον αφορά το ενδεχόμενο να βοηθήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό αυτές τις δύσκολες ώρες. Αφού στην δίωρη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία των παλαίμαχων στα γραφεία του στο Κολωνάκι, ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να συμβάλλει οικονομικά στην ομάδα σύμφωνα με το ποσοστό του στην ΑΜΚ που τρέχει, αρκεί να βάλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τα ποσοστά τους.

Θετικός αλλά υπό προϋποθέσεις είναι ο Νικόλας Πατέρας, όσον αφορά το ενδεχόμενο να βοηθήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αφού στην δίωρη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία των παλαίμαχων στα γραφεία του στο Κολωνάκι, ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να συμβάλλει οικονομικά στην ομάδα σύμφωνα με το ποσοστό του στην ΑΜΚ που τρέχει, αρκεί να βάλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τα ποσοστά τους.

Λογικά, μέσα σε αυτούς, δεν εννοεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως δεν πρόκειται να συμμετέχει στα κοινά της ομάδας. Εάν οι υπόλοιποι συμφωνήσουν, κάτι που προς το παρόν δείχνει δύσκολο, τότε ο Νικόλας Πατέρας θα βάλει 800.000€ περίπου, ποσό που αντιστοιχεί στο 5% των μετοχών που διαθέτει.

Οι παλαίμαχοι της ομάδας έμειναν για δύο ώρες στα γραφεία του επιχειρηματία, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια σωτηρίας για σήμερα, όσον αφορά τις επισκέψεις τους σε μετόχους. Ενδεχομένως, να δούνε μόνο τους δικηγόρους του Βαρδινογιάννη το απόγευμα, ούτως ώστε να μεταφέρουν αυτά που ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να συμμετάσχει στην ΑΜΚ.

Την Τρίτη, οι παλαίμαχοι θα συναντήσουν τους Αδαμάντιο Πολέμη και Μιχάλη Ζολώτα, οι οποίοι είναι θετικοί στο να βοηθήσουν οικονομικά τους «πράσινους» μια και έχουν άριστη σχέση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο που θέλει να βγει μπροστά, ενώ θα επιδιώξουν να δουν και τους Γιώργο Νίκα, Γιάννη Ξυλά, Παναγιώτη Δάβαρη. Οι οποίοι, πολύ δύσκολα θα μπουν σε διαδικασία οικονομικής βοήθειας μια και έχουν αποχωρήσει καιρό. Τέλος, την Τρίτη το μεσημέρι έχει οριστεί έκτακτο ΔΣ του συνδέσμου Παλαιμάχων.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x