Stoiximan Super League

Φουστέρ: «Σαν Ρεάλ και Μπάρτσα ο Ολυμπιακός…»

Περήφανος για το δεύτερο πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό δήλωσε στην ισπανική εκπομπή «Punto Pelota» ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ σύγκρινε την ομάδα του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. «Έχω περάσει από όλα τα στάδια στο ισπανικό ποδόσφαιρο και ήρθα σε μία νέα χώρα για να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα. Το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι σαν να είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Περήφανος για το δεύτερο πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό δήλωσε στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota» ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ σύγκρινε την ομάδα του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

«Έχω περάσει από όλα τα στάδια στο ισπανικό ποδόσφαιρο και ήρθα σε μία νέα χώρα για να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα. Το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι σαν να είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στα δύο χρόνια που είμαι εδώ. Είχαμε μία δύσκολη σεζόν και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να προηγείται με διαφορά πέντε βαθμών. Όμως αλλάξαμε πολύ κι όχι μόνο κατακτήσαμε τον τίτλο, αλλά κάναμε και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Μετά τη νίκη μας την Κυριακή παίξαμε μπουγέλο στα αποδυτήρια και πανηγυρίσαμε, αλλά με μέτρο, γιατί έχουμε έναν αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη», πρόσθεσε.

Όσο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είπε: «Ο κόουτς είναι υψηλά στην εκτίμηση του κόσμου εδώ. Οι φίλαθλοι τον αγαπούν και ξέρουν πως κάνει καλά τη δουλειά του».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x