Stoiximan Super League

Απαντάει μετά το Πάσχα ο Βαλβέρδε

Μετά το Πάσχα αναμένεται να απαντήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραμονή του για τουλάχιστον έναν χρόνο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της πειραιώτικής ΠΑΕ είχε κάνει «κρούση» στον Ισπανό τεχνικό με τους ίδιους οικονομικούς όρους, αφού θέλει να τον κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια στον πάγκο της ομάδας. «Μόνο για την Μπαρτσελόνα θα έφευγε ο Ερνέστο», δηλώνει ο Σάββας Θεοδωρίδης. Πώς έχουν οι υποθέσεις των ανανεώσεων των ποδοσφαιριστών.

Μετά το Πάσχα αναμένεται να απαντήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραμονή του για τουλάχιστον έναν χρόνο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της πειραιώτικής ΠΑΕ είχε κάνει «κρούση» στον Ισπανό τεχνικό με τους ίδιους οικονομικούς όρους, αφού θέλει να τον κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Στη διοίκηση εκτιμούν ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού ο 48χρονος προπονητής ενδέχεται να ζητήσει την γνώμη της οικογένειάς του και μετά θα μιλήσει με τον Μαρινάκη. Αν δεν λυθεί η υπόθεση του προπονητή, τότε δεν θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε στον «Γαύρος»: «Δική μου γνώμη είναι ότι σύντομα, μέσα στον Απρίλιο, θα έχουμε ευχάριστα νέα. Ο Βαλβέρδε έτσι όπως το βλέπω εγώ, εάν λύσει το οικογενειακό του πρόβλημα, θα φύγει από τον Ολυμπιακό μόνο αν είναι να πάει στην Μπαρτσελόνα. Τότε, θα του πούμε και εμείς μπράβο.

Δεν νομίζω να πάει σε άλλη ομάδα. Άντε να σκεφτόμουν και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, γιατί εκεί είναι το σπίτι του. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κανένας μικρός σύλλογος. Είναι μεγάλου βεληνεκούς ομάδας και ο Βαλβέρδε το ξέρει καλά αυτό.

Είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ, όπως κι εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Εγώ πάντοτε λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια
».

Το θέμα των ανανεώσεων

Ανοιχτό μένει το θέμα της παραμονής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, όμως υπάρχουν και τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν στο τέλος της φετινής σεζόν. Όλα δείχνουν ότι ο Ολοφ Μέλμπεργκ θα συνεχίσει να φοράει για ακόμη έναν χρόνο την «ερυθρόλευκη» φανέλα ανεξάρτητα με την υπόθεση του Ισπανού τεχνικού.

Όσον αφορά τα ζητήματα του Ιμπαγάσα, του Πάντελιτς και του Μοντέστο ίσως συνδέονται με την παραμονή του 48χρονου προπονητή. Το θέμα του Μακούν εξαρτάται καθαρά από τις απαιτήσεις της Άστον Βίλα.

Για τον Ορμπάιθ θα παίξει ρόλο τι θα κάνει ο Βαλβέρδε, αφού τον ακολούθησε στην Ελλάδα. Αν μείνει ο Ισπανός τεχνικός, υπάρχουν πολλές πιθανότητες παραμονής, αν φύγει, δύσκολα θα παραμείνει ο Βάσκος χαφ. Δύσκολη μοιάζει η υπόθεση του Μαρκάνο.

Παρότι έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν από τους «ερυθρόλευκους», η Βιγιαρεάλ έχει τεράστιες απαιτήσεις και χρειάζεται να «πέσει» σημαντικά. Την πόρτα της εξόδου φέρεται να βλέπει και ο Καζίμ, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά από τη στιγμή που ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x