Stoiximan Super League

Οι αλήθειες που άκουσε ο Μπόλονι

Θετικός στο ενδεχόμενο στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος χθες άκουσε πως υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες από τους Βρύζα και Κωνσταντινίδη. Η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησαν για περίπου μία ώρα στα γραφεία του συλλόγου και υπήρξε συζήτησες εφ όλης της ύλης.

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος χθες άκουσε πως υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες από τους Βρύζα και Κωνσταντινίδη. Η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησαν για περίπου μία ώρα στα γραφεία του συλλόγου και υπήρξε συζήτησες εφ όλης της ύλης.

Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» τόνισαν ότι το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας δεν είναι αδιάφορο και χρειάζεται η ομάδα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Επίσης, οι παράγοντες είπαν στον 59χρονος πως «κατάσταση είναι ρευστή. Δεν μπορούμε ακόμη να κάνουμε ακριβείς υπολογισμούς για το μπάτζετ της ομάδας. Θα περιμένουμε, αν και το πιο πιθανό είναι ότι πέρα από τη μείωση του μπάτζετ θα χρειαστεί να προκύψει πώληση παίκτη. Για όλα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι…».

Όσον αφορά την ενίσχυση το ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, ο Βρύζας είπε στον Μπόλονι: «Παλεύουμε για την αδειοδότηση. Του χρόνου θα στηριχθούμε σε μεγάλο βαθμό σε νεαρούς παίκτες. Η ενίσχυση της ομάδας θα είναι μικρή, η απολύτως απαραίτητη».

Κλείνοντας, Βρύζας και Κωνσταντινίδης πέρασαν το μήνυμα πως «πρέπει να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ γιατί το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό…». Όλα αυτά άκουσε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος – παρ’ όλες τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει - φανέρωσε μία θετική διάθεση να συμμετέχει σε αυτό το σχέδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x