Stoiximan Super League

«Πάμε για πρωτιά»

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας έθεσαν στόχο της ΑΕΚ, τόσο ο Ανδρέας Δημητρέλος όσο και ο Νίκος Κωστένογλου στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο προπονητήριο στα Σπάτα. «Ξεχνάμε τι έγινε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πάμε για την πρώτη θέση», ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου της Ένωσης.

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας έθεσαν στόχο της ΑΕΚ, τόσο ο Ανδρέας Δημητρέλος όσο και ο Νίκος Κωστένογλου στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο προπονητήριο στα Σπάτα.

Με αφορμή την αγωνιστική πτώση της ομάδας αλλά και τον προβληματισμό μελών του ΔΣ στη χθεσινή συνεδρίαση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε σήμερα συνομιλία με τον προπονητή.

Σκοπός του προέδρου της Ένωσης δεν ήταν να κατσαδιάσει τους παίκτες αλλά να επισημάνει στο αγωνιστικό τμήμα τη σημασία που έχει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι-οφ και η έντονη προσπάθεια που θέλει να δει για την επίτευξή του.

Γύρω στις 11:00 οι δύο άνδρες συνομίλησαν για περίπου 15 λεπτά με τον Δημητρέλο να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ξεχνάμε τι έγινε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Είμαστε ΑΕΚ και πλέον ο μοναδικός στόχος θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου στα οποία σύμφωνος ήταν και ο προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x