Stoiximan Super League

Ήθελε να γίνει τουρίστας ο Κάρλος

Λίγη ώρα μετά από τις παραινέσεις του Ανδρέα Δημητρέλου προς τον Νίκο Κωστένογλου για την κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ, η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ έφερε στο προσκήνιο ένα πρόβλημα πειθαρχίας με τον Χοσέ Κάρλος. Ο άσος της Ένωσης ζήτησε να πάρει άδεια μιας ημέρας την Δευτέρα για να το παίξει… τουρίστας με τον προπονητή του να μην το δέχεται. Μόνος του θα προπονείται ο Ισπανός μετά από απόφαση της διοίκησης.

Λίγη ώρα μετά από τις παραινέσεις του Ανδρέα Δημητρέλου προς τον Νίκο Κωστένογλου για την κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ, η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ έφερε στο προσκήνιο ένα πρόβλημα πειθαρχίας με τον Χοσέ Κάρλος.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα ο παίκτης ζήτησε να πάρει μια ημέρα άδεια.

Δεν επικαλέσθηκε όμως κάποιο πρόβλημα απλώς -όντας αφοπλιστικά ειλικρινής- εξήγησε ότι θέλει να έχει λίγο χρόνο έτσι ώστε να «γυρίσει» την Ελλάδα ως τουρίστας, καθώς είναι δεδομένο ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει για την πατρίδα του.

Όπως ήταν λογικό, αυτή η… απαίτηση του παίκτη δεν ήχησε καλά στα αυτιά του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος απάντησε αρνητικά.

Μετά από τη χθεσινή προπόνηση που απουσίαζε ο Κωστένογλου, στη σημερινή διαπίστωσε κρούσματα απειθαρχίας από τον Κάρλος. Ο Κωστένογλου ξεκαθάρισε στον παίκτη ότι, ενόψει πλέι-οφ, θέλει ποδοσφαιριστές και όχι τουρίστες και τον έστειλε να απολογηθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Άμεσα το μεσημέρι ο παίκτης βρέθηκε ενώπιον της διοίκησης και απολογήθηκε, ζητώντας του εξηγήσεις για την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα πλέι-οφ.

Η απόφαση των διοικούντων ήταν μέχρι το τέλος στη σεζόν να προπονείται μόνος του Ισπανός άσος, κάτι που ουσιαστικά ήθελε και ο προπονητής της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x