Stoiximan Super League

Για… ποδαρικό ο Γκούντγιονσεν!

Άγγλος στα ραντεβού του με την ατυχία συνεχίζει να αποδεικνύεται ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν! Ακριβώς την περίοδο που η ΑΕΚ ήλπιζε να εξαργυρώσει ψήγματα έστω της ποιότητάς του στα πλέι-οφ, ο μικρο-τραυματισμός που υπέστη δεν αποκλείεται να αποδειχθεί αρκετά… μεγάλος για της τον στερήσει και απ' αυτά. Οι ενοχλήσεις του «Ice Man» στον δικέφαλο δεν υποχωρούν και απειλούν να μετατρέψουν σε ευχάριστο διάλειμμα μέχρι το τέλος της σεζόν τα 30 λεπτά που αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας.

Άγγλος στα ραντεβού του με την ατυχία συνεχίζει να αποδεικνύεται ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν!

Ακριβώς την περίοδο που η ΑΕΚ ήλπιζε να εξαργυρώσει ψήγματα έστω της ποιότητάς του στα πλέι-οφ, ο μικρο-τραυματισμός που υπέστη δεν αποκλείεται να αποδειχθεί αρκετά… μεγάλος για της τον στερήσει και απ' αυτά.

Οι ενοχλήσεις του «Ice Man» στον δικέφαλο δεν υποχωρούν και απειλούν να μετατρέψουν σε ευχάριστο διάλειμμα μέχρι το τέλος της σεζόν τα 30 λεπτά που αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας.

Πιο… ασορτί με τη γενικότερη κακοδαιμονία της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να έρθει ο Γκούντγιονσεν. Δεν πρόλαβε να χαρεί, λοιπόν, την επιστροφή του έπειτα από έξι μήνες (και τον τραυματισμό του με τον Ολυμπιακό) και βρέθηκε πάλι στα «πιτς». Κι αν οι ενοχλήσεις που ένιωσε την περασμένη Παρασκευή στον δεξιό δικέφαλο έδειχναν αρχικά πως αυτό θα ήταν προσωρινό, οι τελευταίες ενδείξεις δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικές.

Διότι οι πόνοι όχι μόνο δεν υποχώρησαν, ώστε να ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι των πλέι-οφ (όπως ελπιζόταν αρχικά) αλλά εντάθηκε κιόλας, με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιο πως θα χάσει τα τρία πρώτα ματς.

Έτσι, θα κάνει αγώνα δρόμου πλέον -σε συνεργασία και με το ιατρικό επιτελείο- ώστε να προλάβει τουλάχιστον τα δυο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και η χρονιά να μην τελειώσει όσο άδοξα… εξελίχθηκε για τη μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x