Stoiximan Super League

Ντέμης: «Ως πρώην ποδοσφαιριστής στις ΗΠΑ»

Στο λακωνικό πνεύμα της παρουσίας του στην εκδήλωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη κινήθηκαν και δηλώσεις που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον «Εθνικό Κήρυκα». Παρά, λοιπόν, τη διάχυτη αίσθηση πως ο πρώην πρόεδρος έχει δρομολογήσει την επιστροφή του στην ΠΑΕ, ο ίδιος αρκέστηκε να τονίσει πως βρέθηκε στις ΗΠΑ ως πρώην ποδοσφαιριστής και προκειμένου να τιμήσει την αγνή αγάπη των ομογενών για την «Ένωση».

Στο λακωνικό πνεύμα της παρουσίας του στην εκδήλωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη κινήθηκαν και δηλώσεις που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον «Εθνικό Κήρυκα».

Παρά, λοιπόν, τη διάχυτη αίσθηση πως ο πρώην πρόεδρος έχει δρομολογήσει την επιστροφή του στην ΠΑΕ, ο ίδιος αρκέστηκε να τονίσει πως βρέθηκε στις ΗΠΑ ως πρώην ποδοσφαιριστής και προκειμένου να τιμήσει την αγνή αγάπη των ομογενών για την «Ένωση».

Έτσι, μετά τις ευγενικές «ντρίμπλες» στις επίμονες ερωτήσεις που δέχθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ στην εκδήλωση, ο Ντέμης παρέμεινε το ίδιο… σφιχτός για τις κινήσεις της επιστροφής του και στα λεγόμενά του στην εφημερίδα.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά απόψε. Έχω ξανάρθει εδώ και άλλες δύο φορές. Συνομιλούσαμε να το κάνουμε προ δύο τριών ετών, το αποφασίσαμε τον Σεπτέμβριο και χαίρομαι που είμαι εδώ γιατί ο σύνδεσμος της ΑΕΚ έχει μια ιστορία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «είμαι απόψε εδώ ως πρώην ποδοσφαιριστής», ανέφερε: «Βλέπω πολύ κόσμο και αισθάνομαι πολύ καλά. Οι ομογενείς είναι μακριά από τα γεγονότα και η αγάπη τους είναι πιο αγνή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x