Stoiximan Super League

Σκασμένος με Φούντα ο Κωστένογλου

Φανερά αναστατωμένος από το περιστατικό με τη λιποθυμία του Ταξιάρχη Φούντα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1-0) ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για «δύσκολες στιγμές για όλη την ομάδα» και ομολόγησε ότι βρισκόταν ακόμα σε ένταση. Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι, τόνισε ότι η ομάδα του έχασε άδικα κι έδωσε συγχαρητήρια στους νέους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

Φανερά αναστατωμένος από το περιστατικό με τη λιποθυμία του Ταξιάρχη Φούντα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1-0) ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για «δύσκολες στιγμές για όλη την ομάδα» και ομολόγησε ότι βρισκόταν ακόμα σε ένταση.

Αναφερόμενος, δε, στο παιχνίδι, τόνισε ότι η ομάδα του έχασε άδικα κι έδωσε συγχαρητήρια στους νέους παίκτες του για την εμφάνισή τους.

«Έχω μια ένταση με την περίπτωση του Φούντα και δεν μπορώ να πω πολλά. Είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δύσκολες στιγμές για όλους μας» ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου.

Και ερωτώμενος έπειτα για το ματς, τόνισε: «Το παιχνίδι το χάσαμε άδικα. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 87’ ενώ νομίζω ότι κυριαρχούσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο, ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία, έχασε δύο ευκαιρίες, αλλά κι εμείς είχαμε μια μεγάλη με τον Λυμπερόπουλο.Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αλλά δυστυχώς από μια αδράνεια δεχτήκαμε το γκολ».

Παρόλα αυτά, ο Κωστένογλου στάθηκε στην ανάγκη «να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι» και κατέληξε: «Πρέπει να προχωρήσουμε γιατί τα παιχνίδια είναι κοντά και θα είναι μια δύσκολη πορεία. Συγχαρητήρια στον Μπουγαΐδη και τον Φούντα, που έκαναν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και είναι από τους διακριθέντες. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x