Stoiximan Super League

Κωστένογλου: «Θέλει προσοχή ο Κλωναρίδης»

Την άποψη πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θέλει μεγάλη προσοχή από την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να ελπίζει για πολλά από αυτόν στο μέλλον, εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό (2-0). Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως ο νεαρός επιθετικός όπως και οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες παίκτες του «Δικεφάλου» μπορούν να έχουν καλή εξέλιξη ενώ επισήμανε πως πλέον η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου αφού τα play-offs απέκτησαν ενδιαφέρον.

Την άποψη πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θέλει μεγάλη προσοχή από την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να ελπίζει για πολλά από αυτόν στο μέλλον, εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό (2-0).

Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως ο νεαρός επιθετικός όπως και οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες παίκτες του «Δικεφάλου» μπορούν να έχουν καλή εξέλιξη ενώ επισήμανε πως πλέον η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου αφού τα play-offs απέκτησαν ενδιαφέρον.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου:

«Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για κάποιον παίκτη, θεωρώ ότι οι ικανότητες του Κλωναρίδη μπορούν να κάνουν την ΑΕΚ να ελπίζει για πολλά στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους Φούντα, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου. Υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα και οι χαρακτήρες τους είναι πολύ καλοί. Ο Κλωναρίδης είναι επιθετικός και θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ για το πώς θα μεγαλώσει αυτά τα παιδιά, ώστε να έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. Το γκολ που έβαλε ήταν εντυπωσιακό, καλύτερο από το προηγούμενο με τον Παναθηναϊκό. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει προσγειωμένος και θα δώσει πολλά στην ΑΕΚ.

Ο Βάργκας στο ξενοδοχείο μου είπε ότι δεν είναι 100% έτοιμος για το ματς λόγω μυικού προβλήματος. Είναι αρχή μου να μένει έξω ένας παίκτης σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Βάργκας ήταν στην αποστολή και πήγαινε για 11άδα, επειδή όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Μου είπε ότι δεν είναι 100% έτοιμος και τέθηκε εκτός αποστολής.

Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ασκήσαμε συγκροτημένη πίεση. Ο Παναθηναϊκός έκανε μόνο στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μας δημιούργησαν μεγάλες φάσεις, μόνο με στημένα. Στο 1-0 ήταν δύσκολο το ματς αλλά το δεύτερο γκολ έλυσε τα χέρια μας και τελείωσε τον αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια τους.

Θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Πέμπτη, γιατί τον χρειαζόμαστε. Αν δεν νικούσαμε σήμερα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά τώρα τα πλέι οφ απέκτησαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς όλες οι ομάδες ελπίζουν για το καλύτερο.

Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν έκανε κλασική ευκαιρία. Για μένα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με στημένες φάσεις.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Γκούντγιονσεν πήρε γύρω στα 25 λεπτά συμμετοχής σήμερα. Ελπίζω να του δοθούν ευκαιρίες να μας βοηθήσει περισσότερο. Δείχνει διάθεση, η προσπάθεια του ήταν πολύ καλή και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x