Stoiximan Super League

Και τώρα ο… κόουτς

Μετά από την χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό επικεντρώνουν την προσοχή τους αποκλειστικά το θέμα του νέου προπονητή. Ο Ντομίνγκος Πασιένσια δεν βρέθηκε χθες στο Καραϊσκάκη, αλλά μέσα στις επόμενες δύο ημέρες -όπως αναφέρει η Sportday- πιθανότατα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα έχει συνάντηση μαζί του στην Πορτογαλία. «Ρωτήστε τον Ολυμπιακό», ήταν η απάντηση του 43χρονου τεχνικού σε ερώτηση της εφημερίδας για την ημερομηνία του ραντεβού…

Όχι πως σταμάτησαν να ασχολούνται… Όμως μετά από τη χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το θέμα της εύρεσης του νέου προπονητή αποτελεί το σημαντικότερο ζήτημα στον Ολυμπιακό. Από σήμερα σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι… ρυθμοί με τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων να επικεντρώνουν την προσοχή τους στον πρώτο στόχο τον Ντομίνγκος Πασιένσια.

Από χθες οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι ο Πασιένσια αναμενόταν να βρεθεί χθες στην Αθήνα και να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του Καραϊσκάκη τη φιέστα. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τους ερυθρόλευκους, χωρίς αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα ο Πορτογάλος τις επόμενες ημέρες, ή έστω να υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Μάλιστα, το τελευταίο ενδεχόμενο, δηλαδή, μιας συνάντησης στην Πορτογαλία δεν πρέπει να αποκλειστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από τη χθεσινή φιέστα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα αναχωρήσει με προορισμό την Ισπανία και την Πορτογαλία για να έχει μια σειρά από συναντήσεις με υποψήφιους προπονητής, ενδεχομένως και τον Ντομίνγκος Πασιένσια.

«Δεν βρίσκομαι στην Αθήνα. Ούτε θα έρθω σήμερα», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού σε σύντομη επικοινωνία που είχε χθες η Sportday μαζί του. Ωστόσο όταν του ζητήθηκε να απαντήσει στο «πότε» θα τα πει με άνθρωπο της διοίκησης απλώς ανέφερε… «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ρωτήστε τον Ολυμπιακό». Μια απάντηση από την οποία εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος ότι ο Πορτογάλος δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτα, χωρίς όμως να αποκλείει κάποια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x