Stoiximan Super League

Μαζί τα… φάγανε!

Δεν έφταναν οι πανηγυρισμοί για τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όλοι τους συνέχισαν την γιορτή, τρώγοντας σε γνωστό club της παραλιακής. Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησαν μετά το τέλος της φιέστας, γλέντησαν με την ψυχή τους και ευχήθηκαν όλοι τους να ζήσουν και του χρόνου ανάλογες στιγμές. Δείτε φωτογραφίες από το γεύμα μετά τη φιέστα.

Δεν έφταναν οι πανηγυρισμοί για τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όλοι τους συνέχισαν την γιορτή, τρώγοντας σε γνωστό club της παραλιακής. Οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησαν μετά το τέλος της φιέστας, γλέντησαν με την ψυχή τους και ευχήθηκαν όλοι τους να ζήσουν και του χρόνου ανάλογες στιγμές.

Η κούπα του πρωταθλήματος πήγαινε από χέρι σε χέρι και από τραπέζι σε τραπέζι με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να είναι εμφανώς χαρούμενοι από την κατάκτηση του τίτλου.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν ο Μανώλης Κονταρός, ο Κριστιάν Καρεμπέ, οι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά και ο πρώην μπασκετμπολίστας και Δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, καθώς και αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x