Stoiximan Super League

Φέρνει και… παρέα ο Πασιένσια!

Δεν είναι μόνο οι πληροφορίες των Πορτογάλων που κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, αλλά και τα… παιδιά του που θέλει να φέρει! Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της «MaisFutebol» που υποστήριζε ότι ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στην Αθήνα, τα βρήκε με τους Πειραιώτες και αναχώρησε ξανά για την πατρίδα του, ήρθε ένα «φρέσκο» το οποίο «αποκαλύπτει» τους ποδοσφαιριστές που προτίθεται να φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων»!

Δεν είναι μόνο οι πληροφορίες των Πορτογάλων που κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, αλλά και τα… παιδιά του που θέλει να φέρει!

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της «MaisFutebol» που υποστήριζε ότι ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στην Αθήνα, τα βρήκε με τους Πειραιώτες και αναχώρησε ξανά για την πατρίδα του, ήρθε ένα «φρέσκο» της ιστοσελίδας «relvado» το οποίο «αποκαλύπτει» τους ποδοσφαιριστές που προτίθεται να φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων»!

Το όνομα που ξεχωρίζει είναι σαφώς του αρχηγού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας- πρώην ομάδας του Πασιένσια- Άντερσον Πόλγκα, του Ούγκο Βιάνα της Μπράγκα, του Ούγκο Βιέιρα της Ζιλ Βιθέντε, αλλά και του Κάστρο της Πόρτο.

Ανεξάρτητα από όσα γράφουν οι Πορτογάλοι, οι πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφέρουν ότι ο 43χρονος τεχνικός θα έρθει στη χώρα μας το Σάββατο για έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x