Stoiximan Super League

Εν αναμονή του Μαρινάκη ο Ντομίνγκος

Φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού παραμένει ο Ντομίνγκος Πασιένσια, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Ωστόσο, η διοίκηση τονίζει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση του Πορτογάλου προπονητή. Συγκεκριμένα, διευκρίνισαν ότι εξελίξεις θα σημειωθούν από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν το βάζει κάτω για Μέλμπεργκ, ακολουθούν οι Ιμπαγάσα, Πάντελιτς και Μοντέστο.

Φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού παραμένει ο Ντομίνγκος Πασιένσια, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ωστόσο, η διοίκηση τονίζει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση του Πορτογάλου προπονητή.

Στην πατρίδα του 43χρονου τεχνικού οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες, αφού έχουν αναφέρει πως οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και από την άλλη υποστηρίζουν ότι ο Ντομίνγκος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες τονίζουν ότι δεν ασχολούνται με τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία και δεν πρόκειται να πάρουν θέση αν δεν υπάρξει κάτι οριστικό.

Επίσης, διευκρίνισαν ότι εξελίξεις θα σημειωθούν από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο εκτιμήσεις για την υπόθεση του Ντομίνγκος: η πρώτη τον θέλει να είναι μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό και απλώς απομένει η συνάντησή του με τον πρόεδρο της ομάδας ή τον έχουν σταντ μπάι, αν δεν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση από την Ισπανία.

Την ίδια ώρα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Ισπανία, όπου θα συναντηθεί με αρκετούς προπονητές που φέρονται να βρίσκονται στη σχετική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτό το σαββατοκύριακο τελειώνει η Primera Division και οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Μίτσελ της Σεβίλλης και τον Μαρτίνεθ της Λεβάντε. Ο Σέρβος δεν θα μιλήσει απευθείας με τους προπονητές, αλλά με τους εκπροσώπους τους και θα προσπαθήσει να μιλήσει και για άλλους, όπως ο Γκαρσία της Χετάφε και ο Καπαρός της Μαγιόρκα.

Πρώτα ο Μέλμπεργκ μετά οι άλλοι

Ένα ακόμη θέμα που «καίει» τον Ολυμπιακό είναι εκείνο των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους τον ερχόμενο μήνα. Το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως και εκείνο του προπονητή, θα συζητηθούν εκτενέστερα μετά την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Κωνσταντινούπολη, όπου έχει πάει για να παρακολουθήσει το Final 4 της Euroleague.

Πάντως, προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η υπόθεση του Ολοφ Μέλμπεργκ και είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να ανέβουν λίγο ακόμα στην προσφορά τους για να κρατήσουν τον Σουηδό στόπερ. Όσον αφορά τους Ιμπαγάσα, Πάντελιτς και Μοντέστο, τους έχουν προταθεί τα μισά από όσα παίρνουν μέχρι τώρα για να μείνουν ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x