Stoiximan Super League

«Σκούρα» τα πράγματα

Δυσκολεύει το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να πάρει την αδειοδότηση και να συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης. Από τη Δευτέρα θα μπουν τα πρώτα χρήματα από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ποσό δεν φθάνει σε καμία περίπτωση για να μπορέσει το «τριφύλλι» μέχρι το τέλος του μήνα να εξοφλήσει τα χρέη που έχει.

Δυσκολεύει το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να πάρει την αδειοδότηση και να συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Από τη Δευτέρα θα μπουν τα πρώτα χρήματα από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ποσό δεν φθάνει σε καμία περίπτωση για να μπορέσει το «τριφύλλι» να εξοφλήσει τα χρέη που έχει μέχρι το Δεκέμβριο του 2011 και να δώσει ένα μέρος αυτών στο πρώτο εξάμηνο του 2012 και να κάνει νέους διακανονισμούς με τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, δεν είναι καθόλου βέβαιο, ότι υπάρχουν και τα 4,2 εκατ. ευρώ, οπότε έτσι και αλλιώς δυσκολεύει η κατάσταση.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα οικονομικά της «πράσινης» ΠΑΕ κάνουν αγώνα δρόμου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιθανότητα να μαζευτούν περίπου 6-7 εκατ. ευρώ μέχρι τέλος του μήνα για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση.

Άλλωστε, οι τράπεζες πλέον δεν δίνουν εύκολα δάνεια, λόγω της ρευστής πολιτικής κατάστασης και πλέον δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ έχει ενημερώσει το «τριφύλλι» πως αν δώσει όλα τα χρήματα που χρωστάει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011, τότε για τα χρέη του πρώτου εξαμήνου του 2012 μπορεί να καταθέσει μία εγγυητική ύψους 3 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα εξηγήσει το εγχείρημα της λαϊκής βάσης. Τα πρώτα χρήματα από τον κόσμο θα μπορούν να μπουν στην εταιρεία λαϊκής βάσης από τα μέσα Ιουνίου και, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορούν να βρεθούν χρήματα σύντομα από την συγκεκριμένη κίνηση.

Τις επόμενες μέρες θα κριθεί αν ο Ματίας Μπιέρσμιρ θα αποσύρει την προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να γίνει ένας διακανονισμός με την πλευρά του Σουηδού στόπερ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει πειστεί ότι θα πάρει τα χρήματά του.

Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι έχει καταθέσει προσφυγή ο Φερνάντεζ, αλλά η ΠΑΕ δεν έχει ενημέρωση, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν την ενημέρωση από Γόντικα, Αλαφούζο, για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x