Stoiximan Super League

Ατομικό για τρεις στον Παναθηναϊκό

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό που ψάχνει εναγωνίως την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ προκειμένου να ανακτήσει το προβάδισμα και τον πρώτο λόγο για το Champions League. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενούν το «Δικέφαλο του Βορρά» και στην προπόνηση της Δευτέρας ο Φερέιρα είδε τρεις παίκτες του να υποβάλλονται σε θεραπεία.

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό που ψάχνει εναγωνίως την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ προκειμένου να ανακτήσει το προβάδισμα και τον πρώτο λόγο για το Champions League.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενούν το «Δικέφαλο του Βορρά» και στην προπόνηση της Δευτέρας ο Φερέιρα είδε τρεις παίκτες του να υποβάλλονται σε θεραπεία.

Συγκεκριμένα, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης (τραυματίστηκε στην… προθέρμανση του ματς της Τούμπας), Νίκος Σπυρόπουλος και Γκέργκελι Ρούντολφ δεν προπονήθηκαν μαζί με τους συμπαίκτες τους αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Συντηρητικά γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x