Stoiximan Super League

Λαγός: «Άθλος για την ΑΕΚ»

Στενοχωρημένος από την κατάληξη, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ΑΕΚ στα πλέι-οφ παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Λαγός. Ο μέσος της «Ένωσης» στάθηκε κι εκείνος στο γκολ του Λυμπερόπουλου που δεν μέτρησε και τόνισε πως θα μπορούσε ν’ αλλάξει τη ροή του ματς με τον Παναθηναϊκό (1-0). Παρόλα αυτά, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην προσπάθεια και την υπομονή όλης της ομάδας και γι’ αυτό χαρακτήρισε «άθλο» τη φετινή σεζόν.

Στενοχωρημένος από την κατάληξη, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ΑΕΚ στα πλέι-οφ παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Λαγός.

Ο μέσος της «Ένωσης» στάθηκε κι εκείνος στο γκολ του Λυμπερόπουλου που δεν μέτρησε και τόνισε πως θα μπορούσε ν’ αλλάξει τη ροή του ματς με τον Παναθηναϊκό (1-0).

Παρόλα αυτά, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην προσπάθεια και την υπομονή όλης της ομάδας και γι’ αυτό χαρακτήρισε «άθλο» τη φετινή σεζόν.

«Το πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε στα πλέι-οφ. Κοιτάξαμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Προσπαθήσαμε να ξεκουραζόμαστε, όσο μπορούσαμε και τα καταφέραμε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μια τέτοια φάση σαν το γκολ που ακυρώθηκε μπορεί να κρίνει το ματς. Αν ήμασταν μπροστά στο σκορ, θα ήταν διαφορετικά. Μου είπαν ότι ήταν κανονικό το γκολ», ανέφερε ο Λαγός.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «η φετινή σεζόν είναι άθλος για την ΑΕΚ» και στάθηκε στην «υπομονή που έχουμε δείξει παίκτες και υπάλληλοι στην ΠΑΕ», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ και ελπίζουμε. Άλλοι αποφασίζουν τώρα. Καταφέραμε το ακατόρθωτο, να είμαστε δεύτεροι στα πλέι-οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x