Stoiximan Super League

«Αν μετρούσε το γκολ του Λύμπε…»

Το ενδεχόμενο του τι θα γινόταν τελικά στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ () αν μετρούσε το κανονικό γκολ του Λυμπερόπουλου… στριφογυρνούσε και στο μυαλό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Ο γκολκίπερ της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε λάθη, αλλά τόνισε πως θα μπορούσαν να μην της κοστίσουν αν ο βοηθός δεν έκανε το μεγάλο λάθος.

Το ενδεχόμενο του τι θα γινόταν τελικά στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (1-0) αν μετρούσε το κανονικό γκολ του Λυμπερόπουλου… στριφογυρνούσε και στο μυαλό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο γκολκίπερ της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε λάθη, αλλά τόνισε πως θα μπορούσαν να μην της κοστίσουν αν ο βοηθός δεν έκανε το μεγάλο λάθος.

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις. Το γκολ ήταν κανονικό. Αν μετρούσε, θα ήταν διαφορετικό το ματς. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε για δύο αποτελέσματα. Τους κάναμε την ζωή δύσκολη. Υπάρχει πίεση σε τέτοια ματς, γίνονται λάθη. Όλοι κάνουν. Είναι κακό να δέχεσαι γκολ από λάθη σου. Να τα διορθώσουμε για του χρόνου», ανέφερε ο Κωνσταντόπουλος και εξήγησε:

«Το ότι κερδίσαμε τρία ματς στην έδρα μας έδειξε ότι θέλαμε την πρωτιά. Προσπαθήσαμε όλοι μας, παρά την κούραση. Πολλές φορές υπερβάλαμε εαυτούς».

Αναφερόμενος, δε, στο γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος, ο «Dimi» δεν θέλησε να κάνει κριτική, λέγοντας:

«Είναι απογοητευτικό να πηγαίνεις καλά και να ακούς ότι είσαι εντός της λίστας και να μην καλείσαι τελικά. Καλή επιτυχία στην Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x