Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τρόπους να ζήσει»

Την ανάγκη να βρεθούν άμεσα χρήματα και πιο συγκεκριμένα 4 εκατομμύρια ευρώ για να μπορεί να λειτουργήσει η ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον, εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρέλος στην Γενική Συνέλευση. Ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε πως βάσει του φακέλου που κατατέθηκε στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, κρίθηκε πως ο «Δικέφαλος» δεν είναι βιώσιμος, ενώ επισήμανε πως πρέπει η ΑΕΚ να βρει τρόπους για να ζήσει.

Την ανάγκη να βρεθούν άμεσα χρήματα και πιο συγκεκριμένα 4 εκατομμύρια ευρώ για να μπορεί να λειτουργήσει η ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον, εξέφρασε ο Ανδρέας Δημητρέλος στην Γενική Συνέλευση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε πως βάσει του φακέλου που κατατέθηκε στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, κρίθηκε πως ο «Δικέφαλος» δεν είναι βιώσιμος, ενώ επισήμανε πως πρέπει η ΑΕΚ να βρει τρόπους για να ζήσει.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης:

«Ο φάκελός μας απορρίφθηκε, έχουμε ληξιπρόθεσμες οφειλές. Έκριναν ότι δεν είναι βιώσιμη η ΑΕΚ. Οι ληξιπρόθεσμες μέχρι 31/12/11 στο αγωνιστικό κομμάτι είναι 150.000 ευρώ. Τον Μάρτιο δώσαμε 2,5 εκατ. ευρώ στους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε ακόμα 1,4 εκατ. ευρώ στους παίκτες μέσα στον Μάιο. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι έχουμε τα λεφτά και ότι έχουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Ρυθμίσαμε την εφορία για τα 13,5 εκατ. ευρώ και κάθε μήνα πρέπει να πληρώσουμε 500.000 ευρώ για 28 μήνες. Δεν έχει πληρωθεί ούτε η δόση του "44" που είναι 1,25 εκατ. ευρώ. Έχουμε και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ. Σε 5 μέρες πρέπει να πληρωθούν 3,5 εκατ. ευρώ για την αδειοδότηση. Το ταμείο είναι μηδέν! Οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι από τον Ιανουάριο.

Τα διόδια και τις βενζίνες τα πληρώνουν μόνοι τους. Είναι απαράδεκτο που δεν έχω καταφέρει να τους πληρώσω. Τους χρωστάμε 500.000 ευρώ. Η ΠΑΕ με 4 εκατ. ευρώ μπορεί να λειτουργήσει στο άμεσο μέλλον! Αυτά τα λεφτά όμως δεν υπάρχουν. Περιμένουμε να έρθουν από την αύξηση Μ.Κ. και μέσω των διαρκείας. Βγαίνουν στην κυκλοφορία σε 10-15 ημέρες με μειωμένες τιμές. Ως ΠΑΕ έχουμε αρνητική θέση 18 εκατ. ευρώ. Το Δ.Σ. αποφάσισε αύξηση Μ.Κ. 20 εκατ. ευρώ.

Η ακυβερνησία μας έκανε κακό. Δεν έχουμε με ποιον να συζητήσουμε από την Πολιτεία. Πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση των δόσεων. Να γίνει νέα Γ.Σ. στις 4 Ιουλίου για νέα αύξηση Μ.Κ.. Να ανοίξουν οι πόρτες για τον κόσμο. Άμεσα χρειαζόμαστε λεφτά. Μέχρι τον Ιούλιο θα καταπέσει το 44. Τρεις μήνες μαζέψαμε πολλά χρήματα, όχι όμως όσα έπρεπε.

Δεν πλήρωσαν όσοι έπρεπε. Οι Παππάς και Χατζηϊωάννου πλήρωσαν τη Morgan Stanley. Διέγραψαν 7,5 εκατ. ευρώ. Ο Ντέμης έφερε άτοκο δάνειο ύψους 1,75 εκατ. ευρώ. Νοτιάς, Χατζηϊωάννου και Supporters επίσης έφεραν χρήματα. Από τις 8 Φλεβάρη όλοι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πήραν επιστολή από την ΑΕΚ για βοήθεια. Άλλοι δεν έχουν απαντήσει. Άλλοι είπαν "όχι". Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τρόπους να ζήσει»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x