Stoiximan Super League

Οι σκέψεις των ομάδων που δεν πήραν άδεια…

Σαν ένα… σώμα σκέφτονται να κινηθούν από εδώ και στο εξής οι ομάδες που δεν πήραν άδεια από την ΕΠΟ, με στόχο να ζητήσουν την τροποποίηση των ποινών για το θέμα της αδειοδότησης, καθώς ΑΕΚ, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, με αυτή την εξέλιξη, είναι ουσιαστικά καταδικασμένες να κινηθούν σε ρηχά νερά… Διαβάστε τα τρία σενάρια που υπάρχουν στις σκέψεις των διοικούντων των έξι μη αδειοδοτημένων ομάδων.

Σαν ένα… σώμα σκέφτονται να κινηθούν από εδώ και στο εξής οι ομάδες που δεν πήραν άδεια από την ΕΠΟ, με στόχο να ζητήσουν την τροποποίηση των ποινών για το θέμα της αδειοδότησης, καθώς ΑΕΚ, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, με αυτή την εξέλιξη, είναι ουσιαστικά καταδικασμένες να κινηθούν σε ρηχά νερά…

Κάτι, που παραδέχτηκε και ο δικηγόρος του ΟΦΗ, Κωνσταντίνος Μανταδάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο νομικός των Κρητικών είπε πως εξετάζουν τρεις διαφορετικούς άξονες για να κινηθούν σε ότι αφορά τις ποινές που επιδιώκουν την τροποποίησή τους.

Και αυτά που θα διεκδικήσουν οι ομάδες, είναι: Α) Να μπορούν να ανανεώσουν οι ομάδες το υπάρχον υλικό που έχουν ή Β) Να μπορούν να κάνουν τουλάχιστον μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών ή Γ) Να αρθεί εντελώς η περίπτωση να μην μπορούν να γίνουν μεταγραφές.

Η τιμωρία που έχει επιβληθεί αυτή τη στιγμή είναι η εξής: Δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίου ή μεταγραφών για παίκτες άνω των 22 ετών και δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Επίσης, τα συμβόλαια των ομάδων αυτών με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μειώνονται αυτομάτως κατά 20%, βάσει όσων προβλέπονταν στη συμφωνία της λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι.

Οι επόμενες κινήσεις των ομάδων παραμένουν αδιευκρίνιστες και προς το παρόν αναζητούν συμμάχους ώστε να προωθήσουν τα αιτήματα τους και να αποφύγουν την απαγόρευση μεταγραφών.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x