Stoiximan Super League

Νέα αναβολή στη δίκη Ψωμιάδη!

Άπρακτη για μια ακόμα φορά από δίκη με τον Μάκη Ψωμιάδη έφυγε η ΑΕΚ! Το νομικό επιτελείο της «Ένωσης» ήλπιζε ότι θα εκδικαζόταν την Τετάρτη οι δυο υποθέσεις (για την υπεξαίρεση και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα εναντίο της) ωστόσο η πλευρά του «Big Mac» κατάφερε να κερδίσει μια ακόμα αναβολή, για τις 21 Νοεμβρίου.

Άπρακτη για μια ακόμα φορά από δίκη με τον Μάκη Ψωμιάδη έφυγε η ΑΕΚ!

Το νομικό επιτελείο της «Ένωσης» ήλπιζε ότι θα εκδικαζόταν την Τετάρτη οι δυο υποθέσεις (για την υπεξαίρεση και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα εναντίο της) ωστόσο η πλευρά του «Big Mac» κατάφερε να κερδίσει μια ακόμα αναβολή, για τις 21 Νοεμβρίου.

Αιτία ένα έγγραφο της Ιντερπόλ που προσκόμισαν οι δικηγόροι του, το οποίο ανέφερε ότι η έκδοση του από τα Σκόπια στην Ελλάδα έγινε με σκοπό τη συμμετοχή του μόνο σε δίκες για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Έτσι, έγινε δεκτό το ότι δεν μπορεί να δικαστεί για άλλες κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος του.

Η δίκη άρχισε κανονικά το πρωί στην Ευελπίδων. Διεκόπη όμως μετά την… εμφάνιση αυτού του εγγράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο πραγματικά υφίσταται τέτοιο ζήτημα και κατά πόσο η παρουσία του Μάκη Ψωμιάδη στην σημερινή εκδίκαση θα ήταν παράνομη.

Η ΑΕΚ, πάντως, δεν πιάστηκε απροετοίμαστη, αφού φέρεται να γνώριζε από χθες για το θέμα. Μετά και την επισημοποίησή του, λοιπόν, ζήτησε διακοπή λίγων ημερών από το δικαστήριο, προκειμένου η Ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει εκείνη μέσα στις επόμενες 20 ημέρες τον τρόπο που μπορεί να δικαστεί και για τις άλλες υποθέσεις του ο Μάκης Ψωμιάδης.

Τελικά όμως δεν αποφασίστηκε διακοπή αφού -όπως υποστήριξε το δικαστήριο- δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες και ανακοινώθηκε πως η υπόθεση παίρνει αναβολή για τις 21/11! Μια απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τον Ντέμη Νικολαϊδη να αποχωρεί από την αίθουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x