Stoiximan Super League

«Μπορείτε να σώσετε την ΑΕΚ»

Τη δυνατότητα που έχει ο κόσμος να σώσει -έστω κι από το υστέρημά του- την ΑΕΚ εξήγησε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Στην παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας (που ξεκινούν από 140 ευρώ και προβλέπουν ειδικές τιμές για ανέργους) ο πρόεδρός της τόνισε ότι η «Ένωση» είναι «η ομάδα των πολλών» και δεν χρειάζεται να βασίζεται στους λίγους. Και συνεχίζοντας τις αιχμές για τους μετόχους, κάλεσε τους φιλάθλους ν' αποδείξουν (σ' εκείνους, αλλά και σε επίδοξους επενδυτές) πως «αξίζει να ασχοληθούν με την ΑΕΚ»!

Τη δυνατότητα που έχει ο κόσμος να σώσει -έστω κι από το υστέρημά του- την ΑΕΚ εξήγησε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Στην παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας (που ξεκινούν από 140 ευρώ και προβλέπουν ειδικές τιμές για ανέργους) ο πρόεδρός της τόνισε ότι η «Ένωση» είναι «η ομάδα των πολλών» και δεν χρειάζεται να βασίζεται στους λίγους.

Και συνεχίζοντας τις αιχμές για τους μετόχους, κάλεσε τους φιλάθλους ν' αποδείξουν (σ' εκείνους, αλλά και σε επίδοξους επενδυτές) πως «αξίζει να ασχοληθούν με την ΑΕΚ»!

Με τιμές 140 ευρώ (στο πέταλο των οργανωμένων), 160 ευρώ (σε επτά θύρες), 250 ευρώ (σε άλλες πέντε θύρες) και ειδική τιμή (75 ευρώ) για τους ανέργους, στην ΠΑΕ ελπίζουν πως ο κόσμος θα δώσει την μόνη ρεαλιστική ανάσα που περιμένουν τα ταμεία. Έστω κι αν εκείνοι που θα τα αγοράσουν δεν φτάσουν τις 40.000 (στόχο που δεν δίστασε να θέσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ).

Είναι, εξάλλου, χαρακτηριστικό του πόσο πολύ υπολογίζουν στη βοήθεια του κόσμου το γεγονός πως οι συγκεκριμένες τιμές θα ισχύσουν από αύριο (όταν και θα τεθούν σε κυκλοφορία) μέχρι τις 7 Ιουλίου -όταν και είναι η τελευταία προθεσμία για να εξοφληθεί η δόση που εκκρεμεί για το άρθρο 44.

Άλλωστε, στην ομιλία του ο Ανδρέας Δημητρέλος ήταν ξεκάθαρος για τη σημασία που θα έχει η κίνηση των διαρκείας στην επιβίωση του συλλόγου. Όχι μονάχα επιβεβαιώνοντας πως «η ΑΕΚ έχει μείνει μόνη και σχεδόν χωρίς καμία βοήθεια», αλλά και εξηγώντας πως ακόμα και με τα 160 ή τα 250 ευρώ, που μεμονωμένα μπορεί να φαίνονται λίγα, οι φίλοι της «Ένωσης» μπορούν να σώσουν την ομάδα και «να την ξανακάνουν δυνατή και περήφανη».

Δείτε κάθε λεπτομέρεια για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παρακολουθήστε το video που ετοίμασε η ΠΑΕ για την παρουσίαση



Αναλυτικά η ομιλία του Ανδρέα Δημητρέλου

«Σας ευχαριστώ πολύ που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είσαστε πάλι εδώ. Σήμερα η ανακοίνωση που ήθελα να κάνω είναι πιο ευχάριστη από εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας.

Από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το Δ.Σ. σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, αποφάσισε να χαμηλώσει τις τιμές, προκειμένου να είναι προσιτές σε όλους και έτσι να μπορεί ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.

Όταν αποφάσισε πριν από περίπου 4 μήνες να αναλάβω την τιμητική θέση του προέδρου της ΑΕΚ, είχα δώσει στον εαυτό μου μία υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω με ολες μου τις δυνάμεις και με όλη μου την ψυχή να βοηθήσω την ΑΕΚ. Η βοήθεια που εγώ μπορούσα να δώσω, δυστυχώς δεν θα προερχόταν από την τσέπη μου, αλλά από την καρδιά μου και μόνο. Τα όπλα μου στην προσπάθειά μου αυτή ήταν και είναι η ειλικρίνια και η σοβαρότητα με τις οποίες θα αντιμετώπιζα τις δύσκολες καταστάσεις, καθώς και ο σεβασμός απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ λέγοντάς του πάντα την αλήθεια»
, επεσήμανε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε -για άλλη μια φορά- για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στο χείλος του γκρεμού. Ήδη αρχίζει και γκρεμίζεται. Δυστυχώς έχει μείνει μόνη και σχεδόν αβοήθητη. Στην ΑΕΚ όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν μερικοί άνθρωποι από τους οποίους εγώ τουλάχιστον προσωπικά αντλώ το κουράγιο μου και εννοώ το προσωπικό, το οποίο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αδυναμία της ΑΕΚ να τους καταβάλει τους μισθούς τους, συνεχίζει να αγωνίζεται ώστε να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντάνή. Συνεχίζει να πιστεύει ότι η ΑΕΚ είναι πράγματι ιδέα και δεν μπορεί να πεθάνει. Συνεχίζει να κάνει προσωπικές θυσίες για να αποδείξει σε κάποιους ότι η ΑΕΚ αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί μαζί της.

Στην προσπάθειά τους αυτή τουλάχιστον εμένα με έχουν βρει συμπαραστάτη τους και συνεχίζω να προσπαθώ να κάνω το οτιδήποτε προκειμένου η ΑΕΚ να επιβιώσει με οποιοδήποτε κόστος εις βάρος μου. Η προσπάθεια αυτή που γίνεται αξίζει τον κόπο να βρει συμπαραστάτη της και τον ενωσίτικο κόσμο. Από αύριο που ξεκινά η διάθεση των εισιτηριών διαρκείας, δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε σε όλους παλαιούς, τωρινούς και μελλοντικούς επενδυτές ότι υπάρχουν στη ζωή ιδανικά τα οποία μπορούν και πρέπει να πρεσβεύονται μέσα από τρία κεφαλαία γράμματα της αλφαβήτου μας. Το Α το Ε και το Κ.

Αξίζει τον κόπο γι' αυτά τα τρία γράμματα να δώσεις και να κάνεις τα πάντα. Έστω κι αν αισθάνεσαι απογοητευμένος, στεναχωρημένος, προδομένος. Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς: σιγά... τα 150 και τα 250 ευρώ είναι ικανά να σώσουν την ΑΕΚ; Εγώ θα είμαι αυτός που θα τη σώσει; Εδώ δεν την βοηθούν κάποιοι που μπορούν, γιατί να το κάνω εγώ; Η απάντηση είναι μία και σταθερή: ΝΑΙ, τα 150 και 250 ευρώ των δεκάδων χιλιάδων Ενωσιτών είναι αρκετά για να τη σώσουν. ΝΑΙ, δεν χρειάζεται να βασίζεται η ΑΕΚ σε λίγους. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι η ομάδα των πολλών. Η ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της. Αξίζει τον κόπο ο καθένας από εμάς να βάλει το μικρό λιθαράκι του για την επιβίωση της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι με έναν πρόχειρο υπολογισμό 150 ευρώ επί 40.000 κόσμος ίσον 6 εκατ. ευρώ»
, τόνισε.

Κι έπειτα απευθύνθηκε στους οπαδούς της ομάδας:

«Ζητώ λοιπόν από τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα και να βοηθήσει από το υστέρημά του οικονομικά την ομάδα να ορθοποδήσει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ο Ενωσίτης έχει μάθει και ξέρει να παλεύει και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η δικαίωσή του. Όλοι μαζί χέρι - χέρι θα τη βοηθήσουμε να βγει από το αδιέξοδο, χωρίς να περιμένουμε τον σωτήρα. Σωτήρας είναι πια ο κόσμος της ΑΕΚ.

Ζητώ από τον κόσμο της ΑΕΚ όπως το ζήτησα μέχρι σήμερα και από κάποιους άλλους οικονομικά δυνατούς ανθρώπους με email και τηλεφωνικές συζητήσεις, χωρίς όμως δυστυχώς ιδιαίτερη ανταπόκριση να σεβαστεί την ιστορία της ΑΕΚ και να αποδείξει σε όλους ότι η ΑΕΚ είναι πράγματι ιδέα και ότι οι ιδέες δεν πεθαίνουν. Πάμε λοιπόν, από αύριο όλοι μαζί να κάνουμε πάλι την ΑΕΚ δυνατή και υπερήφανη»
, κατέληξε και δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες...

-Ποιος είναι ο στόχος των διαρκείας;

«Ο στόχος είναι τα 40.000 διαρκείας. Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Πιστεύω ότι εάν ο κόσμος, συνεχίσει να νιώθει προδωμένος και δεν πιστέψει ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε είναι ανέφικτος. Αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα όριο, γιατί ακόμη και με αυτές τις συνθήκες δεν πιστεύω ότι είμαστε μόνο 100.000 κόσμου που μπορούμε από το υστέρημά μας να δώσουμε 150 ευρώ. Πιστεύω ότι είμαστε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες».

-Έχετε επικοινωνήσει με τον κ. Νοτιά;

«Όχι! Πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο θα επικοινωνήσουμε, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που είναι αποκλειστικά στο χέρι μου».



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x