Stoiximan Super League

«Δ’ Εθνική ή νεαροί για την ΑΕΚ»!

Δυο μονάχα δρόμοι για το μέλλον της ΑΕΚ θεωρεί πως υπάρχουν ο Νίκος Κωστένογλου. Μιλώντας στην εκπομπή «Κόντρες», ο προπονητής της «Ένωσης» συμφώνησε πως ένας απ’ αυτούς είναι ο προφανής (και αναπόφευκτος για όλους σχεδόν τους συλλόγους) του χαμηλού μπάτζετ και των νέων παικτών. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως η μόνη εναλλακτική που εντόπισε είναι η Δ’ Εθνική.

Δυο μονάχα δρόμοι για το μέλλον της ΑΕΚ θεωρεί πως υπάρχουν ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κόντρες», ο προπονητής της «Ένωσης» συμφώνησε πως ένας απ’ αυτούς είναι ο προφανής (και αναπόφευκτος για όλους σχεδόν τους συλλόγους) του χαμηλού μπάτζετ και των νέων παικτών.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως η μόνη εναλλακτική που εντόπισε είναι η Δ’ Εθνική.

Ο Κωστένογλου, πάντως, δεν διευκρίνισε ούτε γιατί θεωρεί λύση τον υποβιβασμό στην ερασιτεχνική κατηγορία (περίπτωση στην οποία ΔΕΝ παραγράφονται τα χρέη) ούτε αν σε αυτό το ενδεχόμενο ή σ’ εκείνο του χτισίματος μιας ομάδας με νέους παίκτες θα ήθελε να είναι εκείνος προπονητής.

Εξάλλου, όπως ανέφερε στην ίδια εκπομπή ο «Κωστέ», το θέμα της παραμονής του στον πάγκο θα κριθεί μετά τις εκλογές, όπως και όλα τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή την ομάδα.

Κι όλα αυτά ενώ νωρίτερα είχε αναφερθεί στη σεζόν που τελείωσε, αναφερόμενος ξανά στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ και παρά τις οποίες κατάφερε να διεκδικεί μέχρι το τέλος τη δεύτερη θέση από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x